I ove godine u Tesliću: Trka zdravlja biće održana 17. avgusta

by | 3 Jula, 2019

Nakon uspješnog debija u 2018. godini, u subotu 17. avgusta 2019. godine, biće održana “Trka zdravlja” Banja Vrućica. Start trke planiran je za 19:30h, a na programu su trke na 5 km (1 krug) i 10 km (dva kruga).

Start i cilj su planirani ispred hotela Kardial, kao centralne tačke i najatraktivnijeg hotela Banje Vrućice, a staza trkače vodi kroz najljepše dijelove kompleksa i pruža priliku da na pravi način upoznaju čari i prirodni ambijent Banje Vrućice.

Cijena kotizacije za obje trke je 20 KM, a u slučaju grupne prijave ( 10+ članova ) iznosi 15 KM po trkaču. Svi učesnici Trke zdravlja (na 5 km i 10 km) dobijaju bogat starni paket kao i finišersku medalju u cilju. O sadržaju paketa, nagradama i drugim iznenađenjima informišite se posredstvom zvanične Facebook stranice!

Trkači se prijavljuju putem GBT Running sistema na OVOM LINKU!

Online prijava je obavezna, a link za prijave otvoren je do 14. avgusta, to je ujedno i zadnji dan za uplatu kotizacije. Prijave za koje ne bude izvršena uplata do tog datuma biće izbrisane iz sistema prijava!

Nakon 14. avgusta prijave će biti moguće samo na dan trke u prijavnom centru u Banji Vrućici, s tim što kod takve “last minute” prijave, organizator ne može garantovati kompletan startni paket, nego samo startni broj i majicu, ali i to u zavisnosti od stanja zaliha.

Popunite prijavu i postanite dio nezaboravnog iskustva “Trke zdravlja” Banja Vrućica 2019!

Za uplate iz BiH :
Žiro račun: 567-543-11003796-43 Sberbank
Svrha uplate: Kotizacija za Trku zdravlja
Primalac: ZTC Banja Vrućica
Prilikom uplate obavezno navesti ime i prezime

NAPOMENA: Ako se uplata vrši za više takmičara, molimo da se u polju Svrha uplate navedu njihova imena ili da se potvrda uplate i popis učesnika dostave organizatoru.

Tekst i foto: PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.