Inovativna “La Grande Crème” dostupna i u Bosni i Hercegovini!

by | 16 Marta, 2018

Ekskluzivna krema “La Grande Crème”, koja kao apsolutna inovacija u svijetu profesionalne kozmetike, djeluje na proces starenja kože i omogućava pravu staničnu regeneraciju, promovisana je u Sarajevu!

Detalj s promocije!

Tokom promocije ovog proizvoda, Delila Spahić, vlasnica kozmetičkog salona “Contour D”, koji je zastupnik brenda Biologique Recherche u BiH, izrazila je zadovoljstvo što je ovaj proizvod, nakon Pariza, promovisan u Sarajevu.

“Moji klijenti i ja uvjereni smo u učinkovitost Biologique Recherche kozmetike, koja se bazira isključivo na rezultatima. Naš cilj je još veće osvajanje tržišta u BiH, posebno u ekskluzivnom hotelima, koji zaslužuju da koriste kozmetiku jedne od najvećih svjetskih kompanija”, kazala je Spahić.

Delila Spahić, vlasnica kozmetičkog salona “Contour D”

Prezentaciju “La Grande Crème” upriličio je Dr Lipp, vodeći stručnjak estetske medicine i doktor Biologique Recherche u Parizu koji je naglasio da ta kompanija izuzetno ulaže u naučna otkrića, te da je “La Grande Crème” nastala u Laboratoriji za ekspresiju gena u San Diegu.

Dr Lipp održao je prezentaciju!

Charlotte Diassé, glavni izvozni menadžer Biologique Recherche naglasila je kako je poznati francuski kozmetički brend posvetio veliku i istančanu pažnju pakovanju La Grande Crème koju su izradili najstarijih francuski proizvođača stakla i kristala.

“La Grande Crème”, ne samo da zaustavlja starenje, već i podmlađuje ćelije i popravlja oštećenja DNA, a formula je utemeljena na naučnoj inovaciji.

Zahvaljujući svojoj složenoj formuli, ova krema rješava sve probleme vezane za starenje, a naročito ekspresiju gena uključenih u proces starenja kože, što omogućava pravilno ćelijsko obnavljanje.

Biologique Recherche je identifikovala EpigenActiv, peptid koji djeluje na receptore EGF (ili faktore rasta), neophodne za regeneraciju tkiva i recikliranje razgrađenih proteina.

Njena formula, bogata aktivnim sastojcima, spoj je šest različitih vrsta djelovanja: regeneracija, struktura i volumen, učvršćivanje, antrid, protiv pigmentnih fleka, zaštita DNK i epidermalnih matičnih ćelija.

Ova krema, kao i drugi ekskluzvini kozmetički proizvodi Biologique Recherche, dostupni su u Ambasadi ljepote “Contour D” u Sarajevu.

Tekst i foto: Promo

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.