Jedino s Mercatorom je prava stvar: Proslavimo zajedno sretne trenutke

by | 25 Oktobra, 2017

Na veliku radost svih ljubitelja bogatog asortimana proizvoda i ugođaja kupovine, Mercator se vratio u Bosnu i Hercegovinu. Mercator će svoja vrata svim građanima ponovo otvoriti 26. oktobra 2017. godine od 10 sati, te donijeti pogodnosti i razna iznenađenja. Posjetitelje će dočekati svjetski trendovi i istinska vrijednost za novac, uz raznovrsnu selekciju proizvoda, vrhunski kvalitet i porodičnu atmosferu.

Sretne trenutke Mercator najavljuje u novom TV spotu gdje nas podsjeća zašto smo baš s njim dočekivali prijatelje, pomagali susjedima i obradovali svoje najdraže. Spot je realizovala iskusna i profesionalna ekipa pod rediteljskom palicom Srđana Vuletića u produkciji agencije Communis koji iza sebe imaju niz uspješnih bh. oglašivačkih kampanja.

Projektni tim spota su činili Agencija “Communis”, reditelj Srđan Vuletić, kreativni direktori Naida Begović i Ajna Zlatar, copywriter Hamdija Pašić, account manager Rino Babić, dok je za produkciju bio zadužen Pro.ba

Video spot “S tobom je prava stvar! Mercator BH”:

“Pozivamo vas da sutra zajedno proslavimo naš dolazak jer smo pripremili nezaboravan doživljaj kupovine, prave popuste, mnogo iznenađenja i nagrada”, izjavila je Irena Miličević, direktorica marketinga Mercatora.

Ona je predstavila šta će to dočekati sve posjetitelje: “Dobrodošli ste na interesantne promocije i degustacije, sa naglaskom na degustaciju različitih specijaliteta internacionalnih kuhinja. Nismo zaboravili najmlađe za koje smo priredili zabavu sa maskotama, a organizujemo i humanitarnu akciju ‘Pokloni marku za ružičastu traku’ u cilju podizanja svijesti o raku dojke.”

Samo u Mercatoru se kupci uvijek vraćaju, jer je jedino s Mercatorom kupovina prava stvar.

TEKST I FOTO: PROMO

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.