Jesenji “Auto Show” od 2. do 4. novembra ispred BBI Centra

by | 31 Oktobra, 2017

Auto 4×4 Club organiziraje AUTO SHOW koji će, u sklopu akcije “Sigurnost na cestama u Bosni i Hercegovini”, biti održan od 2. do 4. novembra godine na Trgu ispred BBI Centra.

AUTO SHOW biće organizovan u okviru “Akcije za sigurnost na cestama! koju sprovodi Svjetska automobilistička organizacija (FIA) na osnovu Rezolucije Ujedinjenih nacija A/RES/64/255 od 10. maja 2010. godine, koja utvrđuje dokument UN – Deceniju akcije za sigurnost u saobraćaju na cestama 2011. – 2020. godine.

Na Trgu ispred BBI Centra biće izložena trkaća vozila, old timeri, nova vozila, i karting za najmlađu populaciju, vozila i oprema saobraćajne policije i BIHAMK-a, te radari i ostala prateća opremu za kontrolu saobraćaja. Ućešće će uzeti i IPA (Internacionalna policijska asocijacija) sa svojim programom zaštite najmlađih učesnika u saobraćaju i druga udruženja čije su aktivnosti vezane za sigurnost u saobraćaju.

Za mališane će na pomenutoj lokaciji biti napravljen i mali poligon gdje će im se, u sklopu susreta sa neobičnim vozilima, dijeliti i brošure te edukativne bojanke sa korisnim informacijama o bezbjednosti u saobraćaju.

TEKST I FOTO: PROMO

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.