Jeste li spremni za OH?

by | 13 Februara, 2015

U prelijepim istarskim ambijentima dvadesetak eminentnih urednica najvažnijih hrvatskih i bh. lifestyle medija prisustvovale su predstavljanju nove Opel Corse uz društvo Opelovih brand ambasadorica: Aleksandre Dojčinović, Mile Elegović i Renate Sopek.

g12

Nova, peta po redu generacija Opel Corse tom prilikom doživjela je ekskluzivnu VIP premijeru: u prekrasnim ambijentima luksuznog hotela Lone u Rovinju te na poznatoj stanciji Meneghetti predstavljen je ovaj gradski automobil, podjednako privlačan vozačima oba spola. No, ovog puta testiranje malog “ozbiljnog” automobila provele su po prelijepim istarskim cestama, od Rovinja i Fažane, pripadnice ljepšeg spola: urednice najvažnijih lifestyle medija iz Hrvatske i BiH te Opelove brand-ambasadorice – modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović, glumica i pjevačica Mila Elegović te poznato TV lice Renata Sopek.

g6

Dizajnerski osvježena nova Corsa s blago promijenjenim dimenzijama, koje su je učinile još atraktivnijom i dinamičnijom, kao malo koji konkurent oduševljava pomno osmišljenim i uređenim interijerom gdje su korišteni visokokvalitetni materijali ugodni oku i na dodir.

Evo šta o novoj Opel Corsi kažu ambasadorice Aleksandra, Mila i Renata:
„Mene nova Opel Corsa oduševljava svojim izgledom, i izvana i iznutra. Ovaj automobil odličan je primjer funkcionalnog dizajna – svi elementi služe svojoj svrsi, a istovremeno su fantastično uklopljeni u ukupni vizualni doživljaj“, Aleksandra Dojčinović.

g3

„Posebno su me oduševili signalni senzori, koji funkcioniraju odlično i pomažu da vozimo što sigurnije – znamo da mi žene volimo šminkanje na svakom semaforu, a ponekad, moram priznati, i u vožnji“, Renata Sopek.

g8

Mila Elegović, u svom stilu, dodala je kako će joj svi sigurnosni dodaci na novoj Opel Corsi „sigurno prorijediti odlazak limaru“.

g4

Moderni, iznimno štedljivi i ekološki motori čine Corsu iznimno agilnom u svim uslovima vožnje. U tipičnim gradskim gužvama Corsa funkcionira odlično. Pregledna je, laka na volanu, a po želji kupac može doplatiti i sistem za samostalno parkiranje automobila. Grijanje sjedala, volana i vanjskih retrovizora također je posebnost Opel Corse u segmentu malih automobila.

g10

Najvažnije od svega je da sve pobrojane opcije nisu skupe kao doplate, a Opel je ostavio i mogućnost da svoju Corsu možete i dodatno personalizirati posebnim kombinacijama boja i ukrasnih naljepnica.

g14

Ovaj automobil, iako tek nedavno predstavljen hrvatskoj javnosti, već je proglašen HR Autom 2015. u izboru Hrvatskog novinarskog žirija Zbora automobilskih novinara.

g17

g2

[youtube w9bLFHDbbJE]

Izvor: Life content

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.