Kastel Rock Fest 2017: Sve je spremo za trodnevni R'n'R spektakl u Banjaluci

by | 14 Juna, 2017

Kapije XII “Kastel Rock Fest-a 2017” otvaraju se tačno u 20 sati na tvrđavi Kastel u četvrtak 15. juna. Banjalučkoj publici će tokom tri dana festivala (od 15. do 17. juna) svirati i pjevati najveći regionalni bendovi i muzičari, predstavnici najboljeg domaćeg rock i pop zvuka. 

Toni Cetinski i Siniša Tomić

“Program XII ‘Kastel Rock Fest-a’ počinje svako veče u 21 sat, a sat ranije će biti otvaren ulaz za publiku. Prvo veče, 15. juna prvi sviraju Kiki Lesendrić i Piloti, nakon njih Toni Cetinski i poslednji za to veče Vatra. Bajaga i Instruktori otvaraju drugo veče festivala, nakon čega sviraju riječki loši dečki Let 3 i nakon njih dugoočekivani Damir Urban & 4. U subotu od 21 sviraju Neverne bebe, i nakon njih neponovljivi Parni valjak čiji će nastup za pamćenje zatvoriti fest”, rekao je Siniša Tomić, jedan od organizatora festivala.

Osim iskusnih muzičkih odlikaša koji garantuju odličnu svirku i zabavu, publika u Banjaluci će prvi put moći da uživa u besprijekornom zvuku zahvaljući najnovijem JBL sistemu “VTX” i jedinstvenom vizuelnom doživljaju koji omogućava “Clay Paky” rasvjeta koju u Banjaluku specijalno za XII “Kastel Rock Fest” donosi “Studio Berar” iz Novog Sada. Ista oprema koju će na 20 metara dugoj bini “Kastel Rock Fest-a” koristiti muzičari u Banjaluci, upotrebljava se za najveće koncertne spektakle i festivale u svijetu.

Ulaznice za “Kastel Rock Fest 2017” su u prodaji posredstvom online sistema www.kupikartu.ba, na Trgu Krajine u Banjaluci, maloprodajnim objektima Frutela Grupe i  Turističkoj agenciji “MG Travel”, te na tvrđavi Kastel svako veče trajanja festivala od 20 sati. Cijena dnevne ulaznice je 20 KM, a trodnevna festivalska karta 50 KM.

Organizatori XII “Kastel Rock Fest-a” su kompanija “Frutela Group” i “Hard Rock Radio” Banjaluka.

TEKST: PROMO

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.