Ko je Nehir Erdogan – glavna glumica serije “Melek” koju od petka pratimo na OBN TV?

by | 12 Augusta, 2020

Turska TV serija “Melek”, čije emitovanje na OBN TV počinje u petak 14. avgusta, pažnju gledalaca privući će svojom snažnom pričom i ostaviti ih bez daha. “Melek” je priča o snažnoj majci koja će učiniti sve za svoju djecu!

Jednu od glavnih uloga u seriji tumači Nehir Erdogan (Melek) koja je rođena u Izmiru 16. juna 1980. godine. Tu je završila osnovnu i srednju školu; 1998. upisala je Ekonomski fakultet Univerziteta u Marmari. Studirala je do 2002. godine, a zatim upisala fakultet za radio i televiziju na istom univerzitetu.

U periodu 2001-2003. Nehir Erdogan radila je na kanalu TRT 1 u programu “Telepazar”. U serijama je počela glumiti 2002. godine.

Potom je turska glumica neko vreme živela u Americi, gde je intenzivno studirala engleski jezik. Vratila se u Tursku za ulogu Nazli u TV seriji “Ljubav na međi”. Pored snimanja u filmovima i TV serijama, Nehir Erdogan radi kao voditeljica na raznim kanalima u Turskoj. U septembru 2014. glumica se udala za filmaša Ahmeta Sesigurgila. Nakon venčanja, par je odlučio da živi u Francuskoj, ali Nehir Erdogan je često morala letjeti u Tursku zbog snimanja filmova. To je izazvalo krizu u odnosima supružnika. Početkom 2017. pojavile su se informacije da su se razveli.

Prije nekoliko dana Nehir su paparazzi u Turskoj u jednom kafiću fotografisali sa turskim zavodnikom Cem Aydınom. Vidjevši bliceve expresno su se razišli kako bi u temelju sasjekli tračeve o njihovoj vezi. Cem se krajem prošle godine razveo od supruge.

Cem Aydın, koji je došao novinarima nakon što je neko vrijeme proveo sa prijateljima za drugim stolom, rekao je: “Prijatelji, radite svoj posao, razumijem vas. Ali biće mi drago ako nas ne vidite. Jer nema situacije.”

Dajući izjavu nakon Aydına, Nehir Erdogan je kazala: “Prijatelji, ovo je mjesto vrlo blizu našoj kući. Mi smo prijatelji. Ne pišite ništa loše. Nema potrebe za iracionalnim lažima.” 

S Nehir Erdogan bio je nećak, a ona je napustila kafić uzevši mališana u naručje.

Melek – novu HIT seriju u programu OBN Televizije gledajte od petka 14. avgusta u 21 sat.

Tekst i foto: OBN PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.