Categories Kada, gdje, s kim…, PROMO

Konzum Family Centar: Radionica zdrave hrane sa Nihadom Mameledžijom powered by dm

Poznati bh. kuhar, član Udruženja kuhara BiH koji je svoja kulinarska umijeća podijelio i u tri autorske knjige, prepoznatljivo lice sa malih ekrana, Nihad Mameledžija male tajne “zdrave kuhinje” otkriće Banjalučankama i Banjalučanima u interaktivnoj kulinarskoj radionici koju će u subotu, 2. februara u Konzum Family Centru organizovati dm.

Od 13 do 16 sati posjetitoci/posjetiteljke su pozvani/e da u dmBio kuhinji, postavljenoj ispred dm prodavnice, degustiraju zdrava i ukusna jela koja će Nihad pripremati od domaćih namirnica u kombinaciji s dmBio proizvodima.

“Želja mi je da predstavim kako tradicionalne recepte možemo spremiti sa zdravim, organskim namirnicama i proizvodima i tako pripremiti ukusan, zdrav i hranjiv ručak. Meni koji spremam sastojaće se predjela, supe, glavnog jela i deserta, i naravno bit će tu i malih iznenađenja u okusima i sastojcima. Pozivam građane da mi se pridruže, probaju jela koja spremam ali i da pitaju sve što žele saznati o načinu pripreme”, poručio je Nihad Mameledžija.

U izradi specijalnog menija dmBio zdravog ručka Nihad je imao priliku da bira željene proizvode iz bogatog asortimana od 500 dmBio proizvoda iz biološkog uzgoja koji garantuju visokovrijedne i kvalitetne sastojke. A šta je odabrao saznaće svi oni koji posjete radionicu, gdje će na poklon dobiti i kartice sa originalnim receptima iz Nihadove zdrave dmBio kuhinje.

Inspiraciju za pripremu zdravih jela od dmBio namirnica, prema receptima Nihada Mameledžije, zainteresovani će moći potražiti i na www.dm-drogeriemarkt.ba

Tekst i foto: PROMO

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *