Krenuo prvi projekt za nastavak humanitarne kampanje Jane

by | 15 Aprila, 2015

EDUS, udruženje za unaprjeđenje obrazovanja i potpore djeci sa i bez poteškoća u razvoju prvi je projekt za kojeg će se prikupljati donacije u sklopu humanitarne kampanje Jana „Voda s porukom“ za 2015. godinu. Prikupljanjem kapljica putem web stranice www.vodasporukom.com nastavit će se pružati pomoć u vidu raznih potrebnih sredstava udruženjima humanitarnog karaktera.

Jana - voda s porukom

Prikupljanje Jana kapljica za prvi projekt udruženja EDUS rezultirat će nabavkom računarske touchscreen tehnologije kojom će korisnici, većina mališana – čak 80% njih je sa autizmom, naučiti koristiti gestikulaciju što inače djeca znaju s 9 mjeseci starosti.

EDUS je neprofitna, nevladina organizacija, koja savremenim obrazovnim sistemom želi realizirati puni potencijal učenja svakog djeteta. Od 2010. godine, kada su registrovani, omogućili su napredan, multidisciplinarni naučno potvrđen program koji pomaže djeci s poteškoćama u razvoju u usvajanju određenih znanja i vještina.

Jana voda vas poziva da posjetite redizajnirani sajt www.vodasporukom.com i već danas svojim dolaskom, dijeljenjem poruka i brojnim drugim aktivnostima donirate kapljice i pomognete u ostvarenju cilja. Mijenjajte svijet zajedno s Jana vodom!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.