Kuda za doček? Najveća žurka na Balkanu dvadeseti put u Budvi!

by | 3 Decembra, 2018

Budva je već punih dvadeset godina domaćin najluđe novogodišnje noći na Balkanu. Tako će biti i ove godine. Turistička organizacija Budve potrudila se da organizuje doček Nove godine dostojan velikog jubileja – dvadeset godina od prvog javnog dočeka na gradskom trgu. Organizatori su uvjereni da će i ove godine Budva biti omiljena destinacija, pa sve turiste pozivaju da uz slogan “U novogodišnjoj noći, vidimo se u Budvi – dvadeseti put” budu dio najveće novogodišnje žurke na Balkanu.

Doček Nove godine u Budvi – zagarantovan dobar provod!

“Budva će i ove godine biti regionalni centar novogodišnjih dešavanja. Potrudili smo se da organizujemo doček onakav kakav zaslužuju dvije decenije od prvog javnog dočeka na trgu. Zato i očekujemo da ćemo ove godine premašiti cifru od više od 50.000 posjetilaca koliko je prošle godine ugostila Budva za vrijeme novogodišnjih praznika”, poručuje direktor Turističke organizacije Budva Mladen Franović.

Kao i svake godine, organizatori očekuju veliki broj posjetilaca iz BiH, a za sve ljubitelje dobrog provoda, priredili su atraktivan novogodišnji program. Zabava počinje već 28. decembra, a petodnevni program, kako najavljuju organizatori, odgovoraće različitim muzičkim ukusima, ali i turističkim potrebama posjetilaca.

Naime, kako je planirano, novogodišnji program biće sastavljen od pet različitih tematskih koncerata, od hip-hopa i repa, preko etno i pop zvuka, do elektronske muzike i rok ritmova, pa Budva i ove godine garantuje najbolji provod na Jadranu.

U večernjim satima 28. decembra nastupaju grupe Most wanted, WhoSee i Beogradski sindikat. Tokom druge noći na trgu će zapjevati etno grupa Zora, Halid Bešlić i Marija Šerifović, dok će treća noć u Budvi biti pravo osvježenje, jer će se prvi put na dočeku u Budvi čuti svjetski poznata elektronska imena Burak Yeter i Darren Emerson.

Na impozantnoj bini zvijezda večeri biće i Dino Merlin

Najluđu noć u godini “otvoriće” lokalni bend Jack Lupino &Leftovers, nakon kojih će se publici predstaviti hrvatska grupa Aerodrom. Bina, koja će i ove godine izgledati impozantno, zasijaće novom energijom Dina Merlina koji je u Budvi nastupao već nekoliko puta te posjetiocima svaki put priređivao nastup za pamćenje. Peta noć, odnosno prva noć u novoj godini posvećena je rok zvuku, uz Akademiju, Partibrejkerse i Van Gogh.

“Već dvadeset godina Budva dočekuje svoje goste najpoznatijim muzičkim imenima te i ove godine ima zadatak da svojim posjetiocima priredi jubilej za pamćenje. Pored nezaboravnog noćnog programa za sve posjetioce tu je i bogat dnevni sadržaj, kao i ‘Božićni bazar'”, navodi Franović.

Bogat novogodišnji program je svakako razlog da i ove godine Budva postane omiljena destinacija za novogodišnje praznike, a čarobni trg ispred Starog grada okružen zidinama starim više od 2000 godina u Budvi je idealno mjesto za slavlje sa prijateljima kao i nove početke.

Tekst i foto: Promo

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.