Kupci na prvom mjestu: Personal shopper MAX&Co. u Sarajevu

by | 4 Novembra, 2016

Modni savjetnici i stilisti brenda MAX&Co. u BBI centru u Sarajevu vjernim kupcima priredili su lijepo druženje i ponudili savjete u vezi sa odabirom garderobe i modnim kombinacijama te je tako započet projekat “MAX&Co. personal shopper”.

8

Time su, ističu organizatori događaja, potvrdili da su za ovaj poznati brand kupci uvijek na prvom mjestu kao i da prate savremene trendove u modnom biznisu.

Shopper (3)

Foto: PR

Kupci ne samo da su dobili savjete stručnjaka u vezi sa izborom otufita već su mogli i da čuju zašto modeli MAX&Co., kad ih jednom isprobaju, postaju trajno modno opredjeljenje i “životni stil”.

Foto: PR

Foto: PR

Ovakav projekat već je organizovan u Beogradu, Ljubljani, Skoplju, Zagrebu, Podgorici i drugim većim gradovima u okruženju.

Foto: PR

Foto: PR

Podsjetimo, MAX&Co. prodavnica u BBI Centru u Sarajevu postoji već dvije godine i to zahvaljujući jednoj od najvećih modnih kompanija u BiH. Ona u našoj zemlji posluje sa dva maloprodajna lanca – Astra i Borovo i lider je u ponudi obuće svjetskih brendova, kao i modnih marki kao što su Max Mara Studio, Penny Black, Weekend Max Mara, Liu Jo, Liu Jo Uomo, Mexx, Guess i Sisley.

Eventom organizovanim u BBI centru potvrđeno je da Sarajevo kao modna destinacija ne zaostaje za gradovima regiona. Takođe, najavljeno je još ovakvih druženja.

Tekst i foto: PROMO

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.