Categories Kada, gdje, s kim…, PROMO

Ladies Night: Bajka u Cinema Cityju

U Cinema Cityju sinoć je ispričana najljepša bajka od svih u kojoj su glavne uloge imale predivne dame koje su upriličile Ladies Night. Na sinoćnjem druženju je sve bilo poput bajkovitog filma, od ambijenta, muzike do divnih Andree Pikule Vujošević i Suzane Šačić koje su ovog puta u ulozi domaćica dočekivale dame i fotografisale se sa njima. I to ni manje ni više nego poput pravih princeza u predivnim haljinama Studija Hills. Ovom prilikom Ladies Night proslavio je i drugi rođendan što je bio povod više za veselu i opuštenu atmosferu uz divne slastice koje su specijalno za ovu priliku pripremili majstori iz MojaTorta.ba, te osvježavajuća pića.

 

Sve dame imale su priliku u beauty Lancome korneru isprobati lovi luksuzni parfem La Vie Est Belle BOUQUET DE PRINTEMPS, te dobiti korisne savjete od make up vizažistice Amine Mujić. Za sve dame bili su obezbijeđeni prigodni pokloni, a najsretnije među njima Lancome je obradovao novim La Vie Est Belle BOUQUET DE PRINTEMPS parfemom. Takođe, vrijedne poklone za najsretnije dame pripremili su i ostali prijatelji projekta.

Druženje je završeno nastupom plesnog para iz kluba Astorija koji nas je počastio tematskom plesnom tačkom iz filma “Ljepotica i zvijer”. Bajkovita priča koja je uslijedila nakon toga u damama je probudila uspavane uspomene na divne dječije bajke u kojima sigurno jednako dobro mogu uživati i odrasli. Mi sigurno jesmo!

Ugodna atmosfera, divne dame koje su uvijek raspoložene za lijepa druženja i domaćini – Cinema City koji su se potrudili da sve bude na zavidnom nivou, učinili su sinoćnje druženje zaista bajkovitim.

Tekst: I.K.

Foto: Cinema City

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *