Ladies Night: Bajkovito druženje uz Bellu Brown

by | 18 Novembra, 2016

Bajkovito je bilo na sinoćnjem druženju dama u Cinema Cityju koje su zajedno sa nama uživale u svim sadržajima i predivnom filmskom ostvarenju Simona Abouda “Čudesni svijet Belle Brown”. Druženje je proteklo u veseloj atmosferi, a dame su imale priliku isprobati beauty novitete kozmetičke kuće Bourjois, te se na licu mjesta uvjeriti u učinkovitost novog frizerskog tretmana EIMI dry Bar Wella Professionals koji nudi savršenu frizuru za samo 15 minuta. 

IMG_3845

Mini frizerski show priredili su frizeri Stefan Tadić i Dragana Draganić koji su pozvali prisutne dame da na licu mjesta isprobaju učinkovitost Eimi Dry Bar tretmana, te za manje od 15 minuta dobiju savršenu frizuru. Veliko iznenađenje za sve dame bili su i poklon vaučeri Wella Proffesionals za besplatne tretmane njege i feniranja Wella Professionals proizvodima. U cijelu priču savršeno se uklopio i beauty korner Bourjois u kojem su make up artistice uljepšavale sve dame koje su za to bile raspoložene.

Za bajkovitu atmosferu potrudili su se i momci iz Cinema Cityja koji su “miksali” egzotične koktele simboličnih naziva, Beautiful, Crazy Woman, Pretty Woman i Fantastic. Kako smo i navikli i sinoć je bilo dosta smijeha, blicevi su “sijevali” na sve strane, a ni “selfie” fotke nisu izostale. Pred početak projekcije ostalo je još da najsretnije dame vrijednim poklonima obraduju partneri projekta. Da se podsjetimo, partneri novembarske Ladies Night bili su: Bourjois i Wella Professionals kao glavni partneri, te Nobel, Grickalicko, Travelin Sarajevo, Tosama i Intesa San Paolo Bank.

Super pozitivna atmosfera, divne dame koje su uvijek raspoložene za dobra druženja i domaćini – Cinema City koji su se potrudili da sve bude na zavidnom nivou, učinili su sinoćnje druženje posebnim.

Djelić atmosfere koja je vladala sinoć u Cinema Cityju prenosimo vam kroz ovu divnu fotogaleriju…

Foto: Mirnes Mašić (ekskluziva.ba)

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.