Ladies night: Dobrodošli na posljednje ovosezonsko druženje

by | 16 Juna, 2017

Drage naše dame, pozivamo vas na posljednje ovosezonsko druženje u Cinema Cityju uz odličnu komediju “Luda djevojačka” koja će, sigurni smo, 22. juni učiniti nezaboravnim. Junsko i posljednje u ljetnoj sezoni Ladies Night druženje biće u znaku dobre zabave i divnih dama, kako smo to već i navikli u protekle dvije godine. Kako bismo na najljepši način zaokružili ovaj ljetni susret pripremili smo vam i mnoga iznenađenja, kao i poklone naših prijatelja Pupa Milano, Kozmetika Afrodita, Medex, Rosal, MojaTorta.ba, te Queens – Ovlašteni distributer Tupperware za BiH.

Više o filmu: U fantastičnoj komediji LUDA DJEVOJAČKA pet najboljih frendica s fakulteta (Scarlett Johansson, Kate McKinnon, Ilana Glazer, Jillian Bell i Zoe Kravitz) nakon punih 10 godina ponovno se sastaje i odlučuje provesti ludi vikend u Miamiju. Međutim, njihovo ludo partijanje naglo prelazi sve legalne granice kada slučajno ubiju muškog stripera. Kako pokušavaju pronaći izlaz iz nimalo ugodne situacije, njihova noć će otići u nekim potpuno neočekivanim smjerovima i u konačnici ih zbližiti u trenucima kada će im to najviše biti potrebno…

Ukoliko i vi želite da budete dio našeg druženja dovoljno je samo da budete brze i uz malo sreće osvojite ulaznicu za dvije osobe. Vaš zadatak je da nam u komentaru ispod teksta na portalu napišete: “Ko su prijatelji junskog druženja? Sretnu dobitnicu izvlačimo u utorak, 20. juna. Sretno!

Na sljedećim stranama pročitajte više o prijateljima junskog druženja…

Partner junskog druženja je PUPA Milano Bosna i Hercegovina

PUPA VAMP! DEFINITION MASKARA
Želite za par sekundi imati nevjerovatan pogled u stilu filmskih zvijezda? Vamp! maskara čini da vaše trepavice izgledaju jednako spektakularno kao vještačke, ali bez imalo truda i napora. Potez za potezom, volumen se drastično povećava, a trepavice postaju punije i ultraguste. Gumena četkica, poput češljića, omogućava zahvatanje veće količine teksture i daje trepavicama sve za čime ste oduvijek čeznuli. Specijalni oblik savršeno dozira količinu maskare koja se izvadi, a oblik četkice omogućuje jednostavno nanošenje, obuhvata sve trepavice, duže, ali i one kraće, za najbolji rezultat.
Rezultat? Upadljiv, očaravajući, nevjerovatan… Izuzetno postojana maskara koja se ne
razmazuje.
Oftalmološki testirana, pogodna za osjetljive oči i za one koji nose kontaktne leće.

Prijatelj druženja je i Rosal


BRAND MEĐU SLATKIŠIMA UZ ROSAL SAD I ZA NJEGU USANA
ROSAL Lip Balm Macarons neodoljivih aroma jagode, vanilije ili borovnice njeguju usne i jako su zabavni! Svojim prirodnim sastojcima, bez parabena i mineralnih ulja, štite usne od isušivanja i omekšavaju ih. Uz slatke i aromatične Rosal Lip Balm Macaronse usne postaju meke, sjajne i glatke.
Ovaj hrskavi kolačić odavno je osvojio naše simpatije. Slasni francuski macaroni koji se jednostavno tope u ustima dolaze nam u raznim bojama i raznovrsnih su aroma. A da bi taj zabavni užitak bio uvijek dostupan, pobrinuo se ROSAL, vodeća marka njege usana. Novi Rosal Lip Balm Macarons namijenjeni su intenzivnoj zaštiti i njezi usanauz preslatke arome jagode, vanilije i borovnice.

Rosal Lip BalmMacarons nema parabena, te sadrži prirodne voskove i ulja za iznimnu njegu usana: SHEA MASLAC koji dubinski hrani suhu kožu te ju štiti od ponovnog isušivanjai ULJE KOŠTICA MARELICE koje je bogato vitaminima A i E, linolnom i ostalim esencijalnim kiselinama, kao i mineralima te omekšava, hrani i regenerira kožu.Rosal Lip Balm Macarons njeguju usne i daju im prekrasan sjaj uz neodoljivu aromu.
ROSAL LIP BALM –Definicija nježnog poljupca!

Rosal je prepoznatljivi hrvatski brand u segmentu kozmetike koji ima dugogodišnju i uspješnu tradiciju na tržištu. Danas je poznat kao jedan od brandova Neve, najstarijeg hrvatskog proizvođača kozmetike unutar Atlantic Grupe. Prva linija ROSAL kozmetike je kreirana davne 1961. godine, a danas asortiman obuhvaća 5 vlastitih brandova s 24 proizvoda namijenjenih njezi svih dijelova tijela. Proizvodi su dermatološki provjereni te stvoreni po načelima farmaceutskog rada, izrade formulacija i moderne tehnologije.Svi dobavljači sirovina i ambalaže uključeni su u integrirani sistem kontrole kvalitete i očuvanja ekološkog okruženja ISO 9001 i 14000. Koža zahtjeva posebnu njegu, te smo stoga razvili brandove koji njeguju i štite vašu kožu, usne, ruke, lice i nokte istovremeno dajući im njegovan izgled. Svi proizvodi su pomno osmišljeni kako bi prirodnim sastojcima i njihovim dobrotvornim svojstvima pružili optimalnu razinu njege, te zaštitili zdravlje cijele porodice.
www.rosal.hr
https://www.facebook.com/lipbalmrosal/?fref=ts

Na posljednjem druženju u ovoj sezoni sa nama je i Kozmetika Afrodita BiH

SWEET ALMOND Uljni gel za tuširanje
DJELOVANJE i REZULTAT UPOTREBE:
Raskoš bogate njege pod tušem! S ekstraktom matične mliječi, proteina badema i uljnog kompleksa kožu intezivno njeguje, te pomaže pri sprječavanju njezina isušivanja. Posebno je prikladan za suhu kožu.

HYDRA Thermal predstavlja svojstveni koncept njege kože kojoj nedostaje vlage i koja treba zaštitu od vanjskih stresnih faktora. Djeluje u skladu s kožom, kako bi joj osigurala najbolje vlaženje tamo i onda kad je to potrebno.

Hydra Thermal 24h ULTRA HIDRATANTNA KREMA za normalnu do mješovitu kožu
DJELOVANJE i REZULTAT UPOTREBE:
24h ULTRA HIDRATANTNA njega predstavlja jedinstveni koncept hidratacije kože: jedinstvena prirodna mineralna voda s dodanom snagom 100% prirodne hijaluronske kiseline omogućuje intenzivno prenošenje vlage u kožu i njeno raspršivanje u dublje slojeve. Iznimni ovlaživači vežu na sebe obilje vode te osiguravaju dugotrajnu hidrataciju i zaštitu kože od gubitka vlage. Rezultat: neposredna “ekstremna” hidratacija s dugoročnim učincima: povećana čvrstoća, napetost kože + svježi, zdravi izgled kože.

Hydra Thermal 24h HRANJIVA HIDRATANTNA KREMA za suhu kožu
DJELOVANJE i REZULTAT UPOTREBE:
24h HRANJIVA HIDRATANTNA njega predstavlja jedinstveni koncept hidratacije kože: jedinstvena prirodna mineralna voda s dodanom snagom 100% prirodne hijaluronske kiseline omogućuje intenzivno prenošenje vlage u kožu i njeno raspršivanje u dublje slojeve. Kakao maslac, karite maslac i ulje končare hrane i njeguju čak i vrlo isušenu, dehidriranu kožu. Rezultat: neposredna “ekstremna” hidratacija i bogata njega s dugoročnim rezultatima: povećana napetost kože + meka, njegovana koža zdravog izgleda.

S NJEGUJUĆIM USPJEŠNICAMA U NOVOM RUHU
Ruke stvaraju, istražuju, daruju nježne dodire i izražavaju najdublje osjećaje. I više od toga: ruke odražavaju našu životnu priču i predstavljaju jedan od prvih kontakata s ljudima. U Kozmetici Afrodita već ih godinama mazimo omiljenim proizvodima za njegu na osnovi prvoklasnih prirodnih sastojaka koji su od sada korisnicima na raspolaganju u novom privlačnijem ruhu.

Tradicionalne kreme za ruke: brzo upijajuća Maslina, anti-ageing Grožđe, obnavljajuća Calendula, zaštitna Kamilica, ekstra hranjiva Karité te Badem za intenzivnu SOS njegu, unatoč svježem ruhu zadržavaju svoju osnovnu svrhu – zadovoljiti potrebe svih vrsta kože i tako se pobrinuti za najnježnije dodire. Ali to još nije sve: kremice s privlačnim mirisima tokom svakodnevne njege maze i vaša osjetila. Omiljene proizvode Kozmetike Afrodita možete od sada na brz i jednostavan način kupovati iz udobnosti svog doma – sa samo nekoliko klikova, 24 sata na dan, 365 dana u godini! Posjetite webshop.afroditacosmetics.com.

Prijatelj eventa je i MojaTorta.ba

Iz čarobne radionice Moja Torta i ovog ljeta sladoledi raznih okusa samo za vas…Partner posljednjeg druženja u ovoj sezoni je i Medex

– KOLAGEN I NJEGOVA ULOGA U TIJELU –
Kolagen predstavlja čak 30 % svih bjelančevina te je tako najzastupljenija
bjelančevina u ljudskome tijelu. U našem tijelu ima više od 28 raznih vrsta kolagena.
Kolagena su vlakna glavni tvorci međustaničnih tvari vezivnih tkiva, čime stanicama daju potporu i brinu se za stabilnost tkiva. Prisutan je u koži, hrskavici, kostima,
mišićima i tetivama te u svim vezivnim tkivima. Naše tijelo kolagen proizvodi samo, ali nakon 20. Godine u tijelu se proces nastajanja kolagena uspori. To se prvo
primijeti na koži koja postaje suha i opala, pojave se bore, nokti postanu krhki i lomljivi, a kosa tanja. Pad kolagena u tijelu odražava se i u otežanom kretanju, jer se smanjuje
količina kolagena u zglobnoj hrskavici i tetivama te u mišićnim vlaknima, koja postaju sve manje elastična, a mišićna se masa počinje smanjivati.

Budući da kolagen u našem tijelu ima vrlo važnu ulogu, vrlo je poželjan sastojak i kozmetičkih proizvoda i dodataka prehrani. Konzumiranjem kolagena u obliku dodatka
prehrani , tijelu osiguravamo izvor graditelja vlastitog kolagena.
Proizvodi iz Medexove linije kolagena sadrže razne patentirane oblike hidroliziranog kolagena, koji se razlikuje s obzirom na svrhu upotrebe. Kolagenbody razvijen je s misijom za očuvanje čvrstog tijela i održavanje mišićne mase. Redovnim konzumiranjem Kolagena u prahu vaši će nokti biti tvrđi, a kosa jača i sjajnija. Patentiran oblik kolagena u Kolagenliftu smanjuje bore, poboljšava zategnutost i elastičnost kože.

 Partner druženja je i Queens – Ovlašteni distributer Tupperware za Bosnu i Hercegovinu
Baš kao što je Earl Tupper 1946. godine svojim ranim proizvodima napravio revoluciju u čuvanju hrane, i poslije više od 70 godina korporacija Tupperware stvaranjem inovativnih proizvoda i iznenađujućih rješenja za kuhinju i dom nastavlja biti najbolja u svojoj klasi.

Malo je poslova u kuhinji koji ne mogu biti ubrzani i olakšani upotrebom Tupperware proizvoda. Npr., proizvodi u kojima sjeckamo i miksamo hranu bez električne struje; spremnici koji nam dugo čuvaju svježinu namirnica, te originalna linija za posluživanje koja će udovoljiti i onim najzahtjevnijima! Tu su i proizvodi namijenjeni za mikrovalnu ili tradicionalnu pećnicu te za zamrzivač, frižider i smočnicu. Tu su čak i praktični spremnici za van – užina za posao, školu, itd.

Dugogodišnji uspjeh i planove za budućnost Tupperware zasniva na 3 stupa:
Proizvod, party i čovjek – jer čovjek našim proizvodima daje život! Više informacija o ovom brendu potražite kod ovlaštenog distributera:
https://www.tupperware.ba/index
FB stranica: https://www.facebook.com/QueensTupperware/

Foto i tekst: PR

 

Comments(20)

  1. Melisa kaže:

    Prijatelji posljednjeg ovosezonskog junskog druzenja Ladies night su: Pupa Milano BiH,Moja torta.ba,Kozmetika Afrodita BiH,Rosal,Medex,Queens ovlasteni distributer Tupperware posudja u BiH i naravno glavni medijski partner nasa Ljepota i zdravlje 🙂

  2. Smaila Horman kaže:

    Prijatelji junskog druženja su: Pupa Milano, Kozmetika Afrodita, Medex, Rosal, MojaTorta.ba i Queens – Ovlašteni distributer Tupperware za BiH.

  3. Anesa Dizdarević kaže:

    Pupa Milano kozmetika, Kozmetika Afrodita, Medex, Rosal, Moja torta, Queens ovlašteni distributer Tupperware za BiH.

  4. Prijatelji junskog druženja su:
    Pupa Milano, Kozmetika Afrodita, Medex, Rosal, MojaTorta.ba, Queens-Ovlašteni distributer Tupperware za BiH

  5. Merima kaže:

    Pupa Milano, Kozmetika Afrodita, Medex, Rosal, MojaTorta.ba, te Queens – Ovlašteni distributer Tupperware za BiH.

  6. Čalija Adisa kaže:

    Prijatelji junskog druzenja su: Pupa Milano,Kozmetika Afrodita,Medex,Rosal,MojaTorta.ba i Queens- ovlašteni distributer Tupperware za BIH.

  7. Čalija Adisa kaže:

    Prijatelji junskog druzenja su: Pupa Milano,Kozmetika Afrodita,Medex,Rosal,MojaTorta.ba i Queens-ovlašteni distributer Tupperware za BIH.

  8. Čalija Adisa kaže:

    Prijatelji junskog druzenja su:Pupa Milano,Kozmetika Afrodita,Medex,Rosal,MojaTorta,ba i QUEENS-ovlašteni distributer za Tupperware za BIH.

  9. Adisa Calija kaže:

    Prijatelji junskog druzenja su : Pupa Milano, Kozmetika Afrodita, Medex, Rosal, MojaTorta.ba i Queens-ovlašteni distributer Tupperware za BIH.

  10. Namka kaže:

    Pupa Milano, Kozmetika Afrodita, Medex, Rosal, MojaTorta.ba, te Queens – Ovlašteni distributer Tupperware za BiH su prijatelji junskog druženja 🙂

  11. Namka kaže:

    Pupa Milano, Kozmetika Afrodita, Medex, Rosal, MojaTorta.ba, te Queens – Ovlašteni distributer Tupperware za BiH 🙂

  12. Namka kaže:

    prijatelji junskog druženjasuPupa Milano, Kozmetika Afrodita, Medex, Rosal, MojaTorta.ba, te Queens – Ovlašteni distributer Tupperware za BiH 🙂

  13. Maša Amrain kaže:

    Prijatelji junskog druženja su: Pupa Milano, Kozmetika Afrodita, Medex, Rosal, MojaTorta.ba i Queens.

  14. Adisa Calija kaže:

    Prijatelji junskog druženja su: Pupa Milano,Kozmetika Afrodita,Rosal,Medex,MojaTorta,ba i Queens-ovlašteni distributer Tupperware za BIH.

  15. Mediha kaže:

    Prijatelji junskog druženja su PUPA Milano Bosna i Hercegovina, Rosal, Kozmetika Afrodita BiH, Medex, MojaTorta.ba, te Queens, distributer Tupperware za BiH

  16. Almina kaže:

    Prijatelji junskog druženja su PUPA Milano Bosna i Hercegovina, Rosal, Kozmetika Afrodita BiH, Medex, MojaTorta.ba, te Queens, distributer Tupperware za BiH

  17. Emela Ramić kaže:

    Prijatelji posljednjeg ovosezonskog junskog druzenja su : Pupa Milano, Kozmetika Afrodita, Medex, Rosal, MojaTorta.ba i Queens-ovlašteni distributer Tupperware za BIH.

  18. Emela Ramić kaže:

    Prijatelji junskog druženja su: Pupa Milano, kozmetika Afrodita, Medex, Rodal, Moja torta.ba i Queens – ovlašteni distributer Tupperware za BiH.

  19. Emela Ramić kaže:

    Prijatelji junskog druzenja su : Pupa Milano, Kozmetika Afrodita, Medex, Rosal, MojaTorta.ba i Queens-ovlašteni distributer Tupperware za BIH.

  20. Merima Otajagic kaže:

    Pupa Milano, Kozmetika Afrodita, Medex, Rosal, MojaTorta.ba, te Queens – Ovlašteni distributer Tupperware za BiH.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.