Categories Kada, gdje, s kim…, PROMO

Ladies Night: Dođite da se družimo u proljetnom ozračju

Sunce, topliji dani i početak proljetno/ljetne sezone najavljuju i divna druženja na već svima dobro poznatom mjestu. Majsko Ladies Night druženje zakazali smo za 18. maj i nadamo se da će nas ovo sunce i toplo vrijeme poslužiti i tu noć kada smo za sve dame pripremili, uz lijepo druženje, pripremili i romantični film Sve, baš sve. Kao i do sada za sve gošće pripremili smo mnoga iznenađenja, kao i poklone naših prijatelja što će, sigurni smo, i ovo majsko druženje učiniti divnim. Prijateljska atmosfera, dobro raspoloženje za koje ćemo se potruditi da ne izostane, te svi sadržaji koji će biti priređeni specijalno za naše drage dame, razlozi su više da 18. maj provedete sa nama u super ambijentu multipleksa Cinema City.

 Više o filmu: Maddy Whittier ima bolest koja je vrlo rijetka i koja joj ne dozvoljava da živi kao i drugi. Naime, ona ne smije napuštati svoju kuću, a kada joj neko dolazi postoji čitava procedura oko ulaska u kuću. Maddy živi s majkom, doktoricom, koja vodi računa o njenom stanju, i medicinskom sestrom Carlom. Maddy je kao mala izgubila oca i brata u nesreći i jedina osoba za koju zna je njena majka, koja bi sve dala za nju. Kada se u susjednu kuću useli momak Olly Bright sa svojom pomalo čudnom porodicom, Maddyina priča tek počinje. Ona se polako zaljubljuje u Ollyja koji je spreman žrtvovati sve, baš sve, kako bi barem jedan dan živjela izvan svoje sigurne kuće…

Prijatelji ovomjesečnog druženja su, pored brenda L’Occitane koji je za najsretnije dame obezbijedio mnogo iznenađenja, Salon ljepote Duo, Garden City Konjic, Tosama, Fress, te Izvor Centar.

Ukoliko i vi želite da budete dio dobre majske priče dovoljno je samo da budete brze i uz malo sreće osvojite ulaznicu za dvije osobe. Vaš zadatak je da nam u komentaru ispod teksta na portalu napišete: “Ko su prijatelji majskog druženja? Sretnu dobitnicu izvlačimo u ponedjeljak, 15. maja. Sretno!


Na sljedećim stranama pročitajte više o prijateljima majskog druženja…

3 komentara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *