Ladies Night: Dođite da se družimo u proljetnom ozračju

by | 12 Maja, 2017

Sunce, topliji dani i početak proljetno/ljetne sezone najavljuju i divna druženja na već svima dobro poznatom mjestu. Majsko Ladies Night druženje zakazali smo za 18. maj i nadamo se da će nas ovo sunce i toplo vrijeme poslužiti i tu noć kada smo za sve dame pripremili, uz lijepo druženje, pripremili i romantični film Sve, baš sve. Kao i do sada za sve gošće pripremili smo mnoga iznenađenja, kao i poklone naših prijatelja što će, sigurni smo, i ovo majsko druženje učiniti divnim. Prijateljska atmosfera, dobro raspoloženje za koje ćemo se potruditi da ne izostane, te svi sadržaji koji će biti priređeni specijalno za naše drage dame, razlozi su više da 18. maj provedete sa nama u super ambijentu multipleksa Cinema City.

 Više o filmu: Maddy Whittier ima bolest koja je vrlo rijetka i koja joj ne dozvoljava da živi kao i drugi. Naime, ona ne smije napuštati svoju kuću, a kada joj neko dolazi postoji čitava procedura oko ulaska u kuću. Maddy živi s majkom, doktoricom, koja vodi računa o njenom stanju, i medicinskom sestrom Carlom. Maddy je kao mala izgubila oca i brata u nesreći i jedina osoba za koju zna je njena majka, koja bi sve dala za nju. Kada se u susjednu kuću useli momak Olly Bright sa svojom pomalo čudnom porodicom, Maddyina priča tek počinje. Ona se polako zaljubljuje u Ollyja koji je spreman žrtvovati sve, baš sve, kako bi barem jedan dan živjela izvan svoje sigurne kuće…

Prijatelji ovomjesečnog druženja su, pored brenda L'Occitane koji je za najsretnije dame obezbijedio mnogo iznenađenja, Salon ljepote Duo, Garden City Konjic, Tosama, Fress, te Izvor Centar.

Ukoliko i vi želite da budete dio dobre majske priče dovoljno je samo da budete brze i uz malo sreće osvojite ulaznicu za dvije osobe. Vaš zadatak je da nam u komentaru ispod teksta na portalu napišete: “Ko su prijatelji majskog druženja? Sretnu dobitnicu izvlačimo u ponedjeljak, 15. maja. Sretno!


Na sljedećim stranama pročitajte više o prijateljima majskog druženja…

L'OCCITANE EN PROVENCE

S ponosom predstavljamo L'OCCITANE en Provence – Badem koncentrat za učvršćivanje i oblikovanje tijela koji je naš partner na Ladies Night druženju.


Riječ je o posljednjem patentu iz L'OCCITANE Laboratorije koji predstavlja spoj snažnih aktivnih sastojaka koji se stvaraju prilikom dobijanja bademovog ulja, odabranih zbog svojih iznimnih sposobnosti zaglađivanja i omekšavanja kože. Aktivni sastojci u kombinaciji s bademovim proteinima, provansalskim bademovim uljem i čistim kofeinom, pružaju savršeno rješenje za sve žene koje žele preoblikovati svoje obline. Njegova svilenkasta i topljiva tekstura se lako apsorbuje i ima mekani neljepljivi završetak, efikasno se fokusira na najugroženija područja, bedra, zadnjicu i stomak. Koža starenjem gubi svoja biomehanička svojstva, sklonost nastanku celulita je sve veća dok je tonus oslabljen. Zahvaljujući ekstraktu badema koža i tijelo su zategnuti uprkos godinama. Dokazana je učinkovitost i poboljšanje čvrstoće kože i njene elastičnosti.

DUO HAIR STYLE CONCEPT

Predstavljamo vam i drugog partnera Ladies Nighta u mjesecu maju, a to je Duo Hair Style Concept.

U salonu ljepote „Duo“ uvijek će vas dočekati prijatan ambijent i ljubazno osoblje, od samog početka uspjeli smo da se izdvojimo kvalitetom, znanjem, ljubaznošću i odličnom komunikacijom sa našim klijentima. Salon je otvoren 08. juna 2011. godine i opremljen je vrhunskom kozmetikom za njegu kose poznatog italijanskog brenda „ALTEREGO – Italy“ sa kojim nesumnjivo postižemo sjajne rezultate u njezi kože glave kao i stilizovanju kose.
Uz dobro raspoloženje salon „Duo“ trudi se da svoju kreativnost, iskustvo i vještine stavi u službu Vaše kose kako bi ona što bolje izgledala na obostrano zadovoljstvo.

Zato, posjetite salon Duo u ulici Bulevar M. Selimovića 35 i uz pomoć stručnjaka, odaberite frizuru po Vašoj mjeri i ukusu, a zatim se prepustite vještim rukama profesionalaca da rade u korist Vaše ljepote.

GARDEN CITY KONJIC

Partner Ladies Night eventa je i Garden City Konjic.

Od jula 2010. godine, u srcu netaknute prirode, nedaleko od centra Konjica, izrastao je jedan novi gradić pod imenom Garden City. Dadoše mu dušu i ime oni koji ga zaista osjećaju svojim. I rekoše:” Dođi i vidi, dođi i osjeti – Novi ritam življenja!“.

Posjetiocima su na raspolaganju ukupno 32 sobe i 6 apartmana, koji su namješteni za udobnost i s posebnim estetskim kriterijima. Sve je podređeno komforu i što boljem ugođaju za goste. Naš prijedlog je da se za početak odmorite u Wellness&Spa centru uz masaže, tursku, finsku i IC saunu, solarij, relax room, te unutarnji bazen sa hidromasažom i sl. Na raspolaganju je i sport centar&fitness studio, te teniski tereni, kao i kombinovani sportski tereni.

Za avanturiste i zaljubljenike prirode moguće je organizovati rafting i izlete u prirodu ili posjete turističkim znamenitostima. Za najmlađe tu je zabavni sadržaj u unutrašnjoj ili vanjskoj igraoni. Nakon rekreacije ili jednostavno za Vaš užitak popijte piće u jednom od barova – Šadrvan, Caffe Spa, Pool bar i sl. U ponudi za gastro užitak u ponudi je restoran sa jelima nacionalne i internacionalne kuhinje, a za ljubitelje dobre kapljice u ponudi je poseban ugođaj u Vinskom podrumu sa velikim izborom kvalitetnih hercegovačkih vina.

Za poslovna događanja na raspolaganju su kongresne sale i posebno pripremljen ambijentalni Bosanski salon.

U ponudi ovog kompleksa pronaći ćete i usluge organizacije vaših proslava, vjenčanja, rođendanskih zabava. Jedno je sigurno – nema pogrešnog izbora u Garden City-u. Zar nismo rekli? Novi ritam življenja! Mi idemo u Garden City, a Vi?

Prijatelj ovomjesečnog Ladies Night eventa je Miss Irby projekat, u sklopu Izvor Centar.


Novi projekat triju organizacija: Dobre Kote, Udruženje Svaki Student i fondacija Izvor, su prvi put počele sa realizacijom projekta „The Miss Irby Project“. Ideja projekta je ohrabriti mlade ljude da budu dio promjena koje žele da vide u svom društvu. Ideja će se realizovati kroz edukaciju u školama i praktičnom radu, te kroz reparaciju javnih prostora.

Inspiracija ovog projekta je Adeline Paulina Irby, porijeklom engleskinja, koja je prije 150 godina došla u Sarajevo i započela školu za siromašne i djevojke. Prva predavanja o životu Adeline Pauline Irby održana su u martu u Trećoj gimnaziji, Drugoj gimnaziji i Medicinskoj školi Bjelave. Na predavanjima su učenici imali priliku da čuju sve o Miss Irbyinom životu i radu, gdje su bili izazvani da potpišu obećanje za Miss Irby te dobili priliku da se uključe u praktičan rad projekta, što je reparacija javnog prostora u okolini škole koju pohađaju. Dodatne konsultacije o projektu i prostorima su završili u aprilu, a finalna realizacija bi trebala biti do kraja juna.

Svaka pomoć da uljepšamo sredinu u kojoj živimo je dobrodošla, te Vas pozivamo da nam pomognete pri realizaciji projekta na dan koji ćemo naknadno objaviti na društvenim mrežama. Ukoliko želite da podržite projekat na način da nam ustupite potreban materijal, prilažemo spisak:

 Boje za beton (crna, bijela, crvena, žuta i plava, 30 kantica minimum)

 Četke za farbanje u različitim veličinama

 Zaštitne rukavice

 Metla 4x

 Vreće za smeće

 Paneli za izložbu (oni providni, stakleni, koji se mogu zaključati)

 Bušilica (ili majstor koji bi nam bar jedan dan došao izbušiti zid)

 Reflektori mali, na baterije ili sa svojim akumulatorom

 Hrana (za radnike i otvaranje prostora)

Ukoliko želite da pratite rad projekta ili da saznate dodatne informacije o istom, možete posjetiti stranice projekta: www.missirby.com ili na fb stranici: Miss Irby project. Kontakt e- mail i telefon: [email protected] +387 61 193 718.

Partner eventa Ladies Night je i Ego d.o.o. Sarajevo, distrubuter prestižnog Italijanskog brenda za profesionalnu njegu kose “Alterego-Italy”

Kosa je kruna koju nikada ne skidate, zato ne čekajte posebne trenutke da joj pružate pažnju, činite to svaki dan! Za više informacija posjetite fb page/ Alter Ego Italy – Sarajevo.

Prijatelj ovomjesečnog Ladies Nighta je i kompanija Fress

Strast čokolade bez osjećaja krivnje… Samo u Fressu- u organska čokolada!

Tosama Bosna i Hercegovina je i ovaj put uz event Ladies Night

Pčele koje vrijedno skupljaju nektar s cvjetova i pretvaraju u med Tosama je stavila u obloge za rane Vivamel. Lijepo vrijeme, behar, bicikl – ne zaboravite ponijeti i svoj lični komplet za prvu pomoć.


Tekst i foto: PR

Comments(3)

  1. Melisa kaže:

    L’Occitane , Salon ljepote Duo, te Garden City Konjic.

  2. Alma Drapić kaže:

    Partneri su L'occitane provance duo Hair style i garden city Konjic

  3. Alma Drapić kaže:

    L'occitane salon ljepote Duo Garden city Konjic

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.