Ladies Night: Druženje uz Pedeset nijansi mračnije

by | 10 Februara, 2017

Na sinoćnjem Ladies Nightu bilo je, u najmanju ruku, vatreno. A kako i ne bi uz “Pedeset nijansi mračnije”, najiščekivaniji film sezone koji je sinoć začinio kompletnu atmosferu u Cinema Cityju. Sve je izgledalo poput filmske scene, od ambijenta, dama koje su se specijalno pripremile za tu priliku do džentlmena koji su se na svoj način potrudili da se svaka dama osjeća posebno.

Za super zagrijanu atmosferu potrudili su se sjajni momci Mahmud Handžić i Imran Bezdrob iz Sarajeva.  

 

Mahmud Handžić ima 23 godine i apsolvent je Kliminalističkih nauka. Više od 10 godina se bavi sportom, te klasični i modernim plesovima, pjevanjem, a takođe svira na tarabuci i gitari (član AŠIK BENDA).

Imran Bezdrob trenutno radi u Muscle Freaku (protein shop), a pored posla kojim se bavi najveća zanimacija mu je fitness. Prošle godine na takmičenju u Bodybuilding-u u kategoriji Physique ostvario je 6. mjesto s tim da je bio najmlađi takmičar.

U ulozi Jamia Dornana Mahmud i Imran su se odlično snašli, što su potvrdile i dame koje su imale priliku biti u njihovoj blizini.

Za sretne dame, ali i sve prisutne gošće sinoć su, osim dobrog provoda i druženja obezbijeđeni i super pokloni naših prijatelja Avon, Tosama, Barrier, Melem, Buybook, Spazio Caffe Manuel Sarajevo, Granoff.

Super pozitivna atmosfera, divne dame koje su uvijek raspoložene za dobra druženja i domaćini – Cinema City koji su se potrudili da sve bude na zavidnom nivou, učinili su sinoćnje druženje posebnim.

Djelić atmosfere koja je vladala sinoć u Cinema Cityju prenosimo vam kroz ovu divnu fotogaleriju…

Foto: Mirnes Mašić

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.