Ladies night: Glamur i ljepota ‘40-ih

by | 19 Oktobra, 2016

O sinoćnjem Ladies Night druženju dugo će se pričati, a kako i ne bi kada su naše divne dame “oživjele” duh, modu i tradiciju divnih ‘30-ih i ‘40-ih godina 20 vijeka. Upravo tim vremenom i filmskim hitom “Neslavno slavna Florence” baziranim na istinitim događajima bili smo inspirisani da pozovemo sve naše gošće da svojim modnim kreacijama bar na nekoliko sati “ožive” to davno zaboravljeno vrijeme i svi zajedno uživamo u odličnoj atmosferi koje sinoć nije nedostajalo.

14610917_1818970828386862_1367383464839848315_n

Prisutne dame su sinoć imale priliku uživati u zaista raznolikoj ponudi, od Max Factor beauty cornera u kojem su se prisutne gošće mogle prepustiti vještim rukama make up vizažistice Aide Mahmutović do ukusnih slatkih i slanih delicija koje je specijalno za tu priliku obezbijedio dućan Špajz.

Kako smo i navikli i sinoć je bilo dosta smijeha, blicevi su “sijevali” na sve strane, a “selfie” fotki nikada više, što je bilo i za očekivati, jer dame nikada nisu bile ženstvenije, elegantnije i sa više detalja na sebi, od čipke do perja, perlica, loknica, rukavica, šeširića… Bilo da ste poželjeli fotku pored autentičnog gramofona, sa šampanjcem u ruci ili sa zgodnim mladićima koji su promovisali novi miris s potpis Jean Paul Gaultier, sinoć vam je sve bilo dopušteno.

I naravno još malo “začinjeno” veselim taktovima muzike tog vremena iz filma Neslavno slavna Florence u kojem smo svi zaista uživali.

Pred početak projekcije ostalo je još da najsretnije dame vrijednim poklonima obraduju partneri projekta. Da se podsjetimo, partneri oktobarske Ladies Night bili su: kozmetička kuća Max Factor, Jean Paul Gaultier, Kozmetika Afrodita, Tosama, dućan Špajz, te Boutique Spazzio.

Super pozitivna atmosfera, divne dame koje su uvijek raspoložene za dobra druženja i domaćini – Cinema City koji su se potrudili da sve bude na zavidnom nivou, učinili su sinoćnje druženje posebnim.

Djelić atmosfere koja je vladala sinoć u Cinema Cityju prenosimo vam kroz ovu divnu fotogaleriju…

Foto: Mirnes Mašić (ekskluziva.ba)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.