Ladies Night: Jeste li spremni za druženje u stilu ‘30-ih?

by | 14 Oktobra, 2016

Kao što smo već najavili, družimo se 18. oktobra na Ladies Night-u uz film “Neslavno Slavna Florence.” Kako bismo doživjeli film na pravi način, odlučili smo realizovati Dress code. Stoga, molimo sve naše dame da se “okite” duhom tridesetih i četrdesetih godina, te da zajedno uživamo u niskim potpeticama, loknicama, velikim šeširima i rukavicama!

14560189_1811178062499472_4145673602193348706_o

Nadamo se da ćete nam makar uz pomoć biserne ogrlice koju ćete nositi tu noć pomoći u realizaciji naše ideje. “Neslavno slavna Florence” je istinita priča o nasljednici Florence Foster Jenkins (Meryl Streep), koja je sanjala da postane operna pjevačica unatoč lošem pjevačkom glasu. Jenkins je koristila svoje veze, moć i bogatstvo kako bi privukla pažnju kao pjevačica. Hugh Granta ćemo gledati kao njenog partnera i menadžera St. Claire Bayfielda. U filmu ćemo također vidjeti i veliku TV zvijezdu serije Teorija velikog praska – Simona Helberga, koji će pratiti Florencine nastupe za klavirom….

14494768_1812648109019134_792808920918642942_nGlavni sponzor ovomjesečnog druženja su Max Factor i parfemski duo Jean Paul Gaultier koji će biti ekskluzivno predstavljeni u Cinema Cityju.

Za tri najsretnije čitateljice obezbijedili smo po dvije ulaznice za Ladies Night. Sve što trebate jeste tačno ogovoriti na pitanje: Koji novitet će Max Factor predstaviti na Ladies Night? Odgovore nam pišite u komentar ispod teksta na portalu, a sretne dobitnice ćemo objaviti 17.10. Sretno!

Više o partnerima Ladies Night druženja pročitajte na sljedećim stranama…

Ovo je priča o dva nevjerovatno uspješna mirisa – Classique i Le male koji su sada zakoračili u nešto još sofisticiranije u smislu mirisnih nota i izgleda bočica u novom “essence de parfum” izdanju – vrhunsko parfumerijsko postignuće i odvažna inovacija u isto vrijeme.

Essence de parfum Classique zadržao je mirisnu kompoziciju originala sada s dodatkom nota tučenog vrhnja. Profinjena otvorenost originalnog mirisa obogaćena je većom količinom začina, intenzivnog jasmina i skupocjenog drveta.

Essence de parfum Le Male posjeduje udarnu dozu začinskog citrusa u kombinaciji sa senzualnim notama kože na postelji od skupocjenog drveta. 

EPSKA LEPEZA TREPAVICA

Max Factor predstavlja NOVU EPIC FALSE LASH EFFECT maskaru, revolucionarnu inovaciju sa Zoom Action četkicom sa kuglicom na vrhu za lakše nanošenje maskare na trepavice do kojih ostale maskare ne dopiru.

Max Factor False Lash Effect maskara namijenjena je ženama koje su u konstantnoj potrazi za savršeno uvijenim, dugim, podignutim trepavicama koje ne izgledaju rijetke. Namijenjena je svim ženama koje žele dovesti svoje trepavice do savršenstva, dajući im glamurozniji, bujniji i gušći izgled. Ova maskara će otkriti i naglasiti oči i pogled svake žene.

Nova Max Factor False Lash Effect EPIC maskara sa zoom-action četkicom sa kuglicom na vrhu i četiri vrste čekinja, olakšava stvaranje epske lepeze trepavica, bez obzira na vaše prirodne. Ovo je potpuno novi, inovatini pristup korištenja maskare – koja će namazati svaku trepavicu, pa čak i one najmanje sa strana oka. False Lash Effect Epic maskara naglasit će i dati volumen svakoj trepavici.

FalseLash_EPIC_Rostrum_GOLD_V15_HR copy DM

 

Max Factor Make-up vizažistica Aida Mahmutović vam daje savjete kako nanositi maskaru:

1. Za efekat gustih trepavica – “Četkicu maskare rotirajte s lijeva na desno pri korijenu trepavica.”

2. Za Efekat produženih trepavica – “Vrh četkice povlačite od korijena prema vrhovima, preko cijele dužine trepavica. Koristite specijalno dizajniranu kuglicu na vrhu četkice za dodatni volumen duž cijele trepavice, ali i za one najsitnije do kojih je teško doprijeti sa običnom maskarom.“

BeFunky Collage

AFRODITA

Za hladnije dane i savršenu njegu iz Kozmetike Afrodita stižu dva noviteta: COTTON & SILK i JASMIN & MAGNOLIA Krema za ruke i nokte.

Cotton&Silk: Neophodna za svilenkaste dodire i baršunasto mekane ruke s dugotrajno svježim mirisom! Nježna formula s pamukom, proteinima svile i uljem makadamije bogato njeguje kožu ruku, jača nokte i omekšava zanoktice.

Jasmine&Magnolia: Brzoupijajuća krema sa cvjetnim mirisom, ekstraktom jasmina, uljem jojobe i karité maslacem osigurava prijeko potrebnu vlagu, njeguje, štiti i omekšava kožu. Osim toga, jača nokte i ne ostavlja neugodan masni trag.shpajz slika 1Dućan Špajz je prava mala oaza za sladokusce i sve one željne toplih i ušuškanih enterijera. Špajz se nalazi u Sarajevo City Centru, na etaži -1 i u njemu vas čeka divan čokoladni, slatki i delikatesni svijet. Više od 200 vrsta ukusnih i mirisnih slatkiša, začina, čajeva, suhog voća, zdravih grickalica, voćnih sirupa, humusa i još mnogo toga, nudi Špajz – raj za istinske sladokusce. Svi proizvodi su bez umjetnih boja i aditiva, idealni za malu ali i onu malo veću raju. Također, za one koji vode posebnu brigu o svome zdravlju, Špajz nudi veliki izbor namirnica bez šećera i glutena. Špajz nas svojim enterijerom vraća u bezbrižna vremena gdje je sve mirisalo na naninu/bakinu kuhinju. Sve ovo postignuto je kombinacijom prirodnih materijala, prije svega drveta, i namještajem u shabby chic stilu.

shpajz slika 2

U ovom malom prostoru, skrivene su sve đakonije: slatko i slano, kiselo i ljuto, domaće i kupovno. Najukusnije poslastice skrivene su, naravno, na stražnjem dijelu gornje police. Sam dućan sastoji se od velikog plavog kredenca na jednoj strani i otvorenih džakova i vreća na drugoj. Prirodni materijali i boje nas odvode nazad u djetinjstvo puno zaboravljenih poslastica. Nepretenciozan dizajn ovog slatkog sarajevskog čoška i njegova unikatna ponuda, glavne su odlike Špajza.

FB_IMG_1476101410795

Spazio Boutique – kutak užitaka

Skoro četiri godine u centru Sarajeva, u BBI Centru na -1 spratu, nalazi se kutak užitaka zvani Spazio Boutique. Zahvaljujući konceptu i ponudi koju ovaj butik nudi, tople napitke koje pijete u Spazio Caffe-u, možete i sami spremati kod kuće. Osim velikim brojem vrhunskih mješavina espresso kafa, trenutke opuštanja možete uljepšati i kvalitetnim mješavinama čajeva zavodljivog mirisa i savršenog ukusa.

S obzirom na to da je tradicija ispijanja čajeva popularna već preko 500 godina, Manuel Caffe je odlučio posvetiti mnogo pažnje ovom napitku, te je u svojoj ponudi obezbijedio preko 20 vrsta čajeva u filter vrećicama i 10 vrsta čajeva u rinfuzi! Dodatna prednost čaja u rinfuzi je što nakon popijenog napitka preostalo voće možete i pojesti. Da bi užitak ispijanja čaja bio potpun osmišljeni su i setovi s bajkovitim motivima. Dizajnirani čajnici i šolje čine ugođaj još ljepšim.

FB_IMG_1476101340563

Specijalizirana prodavnica Spazio Boutique takodjer nudi i aparate za kafu, kafu bez kofeina, filter kafu, te kafu u kapsulama i cialdama. Ponuda je obogaćena i kapsulama koje su kompatibilne za Nespresso aparate. S obzirom na to da je u BiH ipak najpopularnija bosanska kafa, u svojoj ponudi Spazio Boutique ima i dvije mješavine u kojima ljudi uživaju kod kuće i uvijek se vraćaju po još. Da bi još malo uljepšali trenutke opuštanja i uživanja na policama butika možete pronaći i Manuel Caffe tople čokolade, te Vannucci čokolade vrhunske kvalitete sa većim procentom kakaa.

12697211_868373756594237_529553785091114180_o

Tosama tamponi sa probiotikom

Tamponi s probiotikom Natura Femina by ellen® SUPER su pouzdana zaštita u periodu menstruacije i primjereni su za dane sa blagim krvarenjem, te za one koji prvi put koriste tampone. Tamponi Natura Femina by ellen® sadrže probiotike, koji su fiziološki prisutni u zdravoj rodnici te zbog toga ujedno štite mikrofloru rodnice, održavaju njenu pH vrijednost, te smanjuju neugodnosti poput svrbeža, iritacije, pojačanog iscjetka ili neugodnog mirisa.

Namijenjeni su djevojkama i ženama koje:

· žele ublažiti simptome kao što su svrbež, osjećaj peckanja, iscjedak neugodnog mirisa,
· imaju ponavljajuće urogenitalne infekcije,
· žele uspostaviti, obnoviti ili zaštititi mikrofloru u rodnici,
· se liječe antibioticima (zbog bilo koje infekcije).

 

Vidimo se 18. oktobra!

 

 

Comments(13)

  1. Eldina Fejzic kaže:

    Max Factor False Lashe Effect maskara.

  2. Selma Malicevic kaže:

    Maskaru Max Factor False lashe effect.

  3. Maja Šaljić kaže:

    Max Factor False Lash Epic Effect maskara

  4. Dalila kaže:

    Max Factor False Lashe Effect maskara 🙂

  5. Maja kaže:

    Max Factor False Lashe Effect maskara

  6. Aleksandra Hasečić kaže:

    Max Factor False Lashe Effect maskara

  7. Azra kaže:

    Max Factor predstavlja novu Epic False Lash Effect maskaru na sutrasnjem Lady's Night-u.

  8. Alma Drapić kaže:

    Max Factor False Lashe Epic Effect maskaru

  9. Nikolina kaže:

    Maskaru Max Factor False lashe effect.

  10. Nikolina Šušnjara kaže:

    Max Factor će predstaviti novu Epic False Lash Effect maskaru.

  11. Azra kaže:

    Max Factor False Lash Epic Effect maskara

  12. Amra kaže:

    Max Factor ce predstaviti Epic False Lash Effect maskaru ❤

  13. AIDA SMAJIĆ kaže:

    MAX FACTOR FALSE LASHE EFFECT EPIC MASKARU

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.