Ladies Night u znaku lijepih emocija i predivnih žena

by | 12 Aprila, 2017

Mnogo emocija bilo je sinoć na Ladies Night druženju u Cinema Cityju gdje smo imali priliku pogledati sjajan emotivan film reditelja Huga Gelina “Odjednom tata” koji je na samom kraju mnoge dame rastužio, a neke čak i rasplakao. Realistične životne priče uvijek djeluju na ljude emotivno, pa tako i ne čudi što je sinoć kino-sala Cinema Cityja bila prepuna žena koje su, svaka na svoj način, doživjele predivne emotivne porodične trenutke kojih je u ovom filmu bilo zaista mnogo. 

 

Sinoć su među gošćama vladale lijepe emocije i druženje je proteklo u pozitivnoj i ugodnoj atmosferi. Za osvježenje i gastro ugođaj pobrinuli su se Pago i Francuska pekara koja je pripremila ukusne slatke zalogaje. Za lijepu atmosferu potrudili su se i momci iz Cinema Cityja koji su i ovog puta bili maksimalno na usluzi svakoj našoj gošći. Kako smo i navikli i sinoć je bilo puno smijeha, divnih pozitivnih dama koje su prenosile pozitivne vibre, te i ovo druženje učinile posebnim.

Pred početak projekcije najsretnije dame osvojile su vrijedne poklone partnera projekta. Da se podsjetimo, partneri aprilske Ladies Night bili su: Francuski institut, Kozmetika Afrodita, Ženski rokovnik, SkinCare Clinic, Francuska pekara, te Tosama.

Super pozitivna atmosfera, divne dame koje su uvijek raspoložene za dobra druženja i domaćini – Cinema City koji su se potrudili da sve bude na zavidnom nivou, učinili su sinoćnje druženje predivnim i vrijednim pamćenja.

Djelić atmosfere koja je vladala sinoć u Cinema Cityju prenosimo vam kroz ovu divnu fotogaleriju…

Tekst: I.K.

Foto: Cinema City/Edin Bičo (ekskluziva.ba)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.