Categories Kada, gdje, s kim…, PROMO

Ladies Night uz La Vie Est Belle – neka vam život bude lijep!

Ovog mjeseca slavimo drugi rođendan i upravo je to povod da ovomjesečno Ladies Night druženje obilježimo i upriličimo na najljepši način. Ekskluzivni partner druženja koje zakazujemo za 16. mart u Cinema Cityju biće Lancome koji će premijerno predstaviti novo luksuzno mirisno posebno izdanje La Vie Est Belle BOUQUET DE PRINTEMPS. Sve dame će imati priliku isprobati novi parfem, te prepustiti se vještim make up trikovima Lancome-ove vizažistice. Ovog puta družimo se uz naše partnere Posh Beauty Bar, Studio Hills, Spazio Caffe, Tosamu i Plesni klub Astorija, a za kraj večeri zajedno ćemo uživati u filmu Ljepotica i Zvijer. 

 

Uz rođendansku tortu i piće dobrodošlice sve dame će imati priliku da nam na svoj način požele sretan rođendan, a tokom večeri uživaju i u divnom prigodnom balskom plesu mladih plesača iz plesnog kluba Astorija. Za najsretnije dame POSH beauty bar obezbijedio je 5 poklon bonova u iznosu 50 KM, kao i kupon od 20% popusta za sve gošće.

LA VIE EST BELLE BOUQUET DE PRINTEMPS – OBEĆANJE TRAJNE SREĆE

La Vie est Belle je više od parfema. To je manifest protkan radošću, oda slobodi! Upravo stoga što sreća nije destinacija, već putovanje, što se otkriva i gradi kroz emocije koje iskusimo na životnom putu, La vie est belle zauvijek će doživljavati nove reinterpretacije i ostavljati jedinstveni trag. I sada nam donosi cvat nove cvjetne kompozicije, očaravajuće posebno izdanje koje slavi proljeće, doba ponovnog rađanja. Otkrijmo njegov jedinstven i zaigran trag, eksploziju hiljadu latica utkanih u srce kristalnog osmijeha.

 

Kao istinska oda proljeću, miris La Vie est Belle Bouquet de Printemps sadrži pomno odabrane voćno-cvjetno-orijentalne sastojke koji ga čine spontanim i veličanstvenim poput ponovnog otkrivanja strasti za životom. Nova gurmanska delicija nadahnuta je originalnim parfemom te je krasi cvjetni aranžman koji slavi svježinu, slatkoću voća i britkost. Parfem su kreirali Anne Flipo i Dominique Ropion, dvojac zaslužan za baš svako izdanje La Vie est Belle. Ovo najnovije stapa tri veličanstvena cvijeta u spoj svježih i slasnih nota. Ples je to hiljadu latica, popraćenih upečatljivom esencijom bergamota. Buket sadrži kultni iris, cvijet sreće, koji je kao i uvijek popraćen slasnim notama vanilije. Tu je i LMR-ov apsolut delikatnog i senzualnog jasmina sambaca, simbola ženstvenosti, a pridružuje im se i dašak zelene kruške viljamovke. U srcu kompozicije krije se novi akord đurđice, simbola ponovnog rađanja, čiju neodoljivost zaokružuje pomalo retro, slasni akord bombona te akcenti vanilin šećera u prahu i ušećerenog voća.

OČARAVAJUĆI BUKET ZA JOŠ BLISTAVIJI OSMIJEH

Bočica originalnog mirisa La Vie est Belle, nadahnuta slavnim „kristalnim osmijehom“ koji je George Delhomme 1949. godine kreirao za Armanda Petitjeana, osnivača kuće Lancôme, sada doživljava novu reinterpretaciju. Providna bočica otkriva mirisnu, vibrantnu ružu koja odiše radošću. Vrat bočice sada krasi cvijet istkan od grosgrain tkanine. Od blistave tekućine do profinjene ljepote ove cvjetne dekoracije, sve podsjeća na raskoš tisuću latica.

Više o partnerima druženja pročitajte na sljedećim stranama…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *