Ladies Night uz La Vie Est Belle – neka vam život bude lijep!

by | 10 Marta, 2017

Ovog mjeseca slavimo drugi rođendan i upravo je to povod da ovomjesečno Ladies Night druženje obilježimo i upriličimo na najljepši način. Ekskluzivni partner druženja koje zakazujemo za 16. mart u Cinema Cityju biće Lancome koji će premijerno predstaviti novo luksuzno mirisno posebno izdanje La Vie Est Belle BOUQUET DE PRINTEMPS. Sve dame će imati priliku isprobati novi parfem, te prepustiti se vještim make up trikovima Lancome-ove vizažistice. Ovog puta družimo se uz naše partnere Posh Beauty Bar, Studio Hills, Spazio Caffe, Tosamu i Plesni klub Astorija, a za kraj večeri zajedno ćemo uživati u filmu Ljepotica i Zvijer. 

 

Uz rođendansku tortu i piće dobrodošlice sve dame će imati priliku da nam na svoj način požele sretan rođendan, a tokom večeri uživaju i u divnom prigodnom balskom plesu mladih plesača iz plesnog kluba Astorija. Za najsretnije dame POSH beauty bar obezbijedio je 5 poklon bonova u iznosu 50 KM, kao i kupon od 20% popusta za sve gošće.

LA VIE EST BELLE BOUQUET DE PRINTEMPS – OBEĆANJE TRAJNE SREĆE

La Vie est Belle je više od parfema. To je manifest protkan radošću, oda slobodi! Upravo stoga što sreća nije destinacija, već putovanje, što se otkriva i gradi kroz emocije koje iskusimo na životnom putu, La vie est belle zauvijek će doživljavati nove reinterpretacije i ostavljati jedinstveni trag. I sada nam donosi cvat nove cvjetne kompozicije, očaravajuće posebno izdanje koje slavi proljeće, doba ponovnog rađanja. Otkrijmo njegov jedinstven i zaigran trag, eksploziju hiljadu latica utkanih u srce kristalnog osmijeha.

 

Kao istinska oda proljeću, miris La Vie est Belle Bouquet de Printemps sadrži pomno odabrane voćno-cvjetno-orijentalne sastojke koji ga čine spontanim i veličanstvenim poput ponovnog otkrivanja strasti za životom. Nova gurmanska delicija nadahnuta je originalnim parfemom te je krasi cvjetni aranžman koji slavi svježinu, slatkoću voća i britkost. Parfem su kreirali Anne Flipo i Dominique Ropion, dvojac zaslužan za baš svako izdanje La Vie est Belle. Ovo najnovije stapa tri veličanstvena cvijeta u spoj svježih i slasnih nota. Ples je to hiljadu latica, popraćenih upečatljivom esencijom bergamota. Buket sadrži kultni iris, cvijet sreće, koji je kao i uvijek popraćen slasnim notama vanilije. Tu je i LMR-ov apsolut delikatnog i senzualnog jasmina sambaca, simbola ženstvenosti, a pridružuje im se i dašak zelene kruške viljamovke. U srcu kompozicije krije se novi akord đurđice, simbola ponovnog rađanja, čiju neodoljivost zaokružuje pomalo retro, slasni akord bombona te akcenti vanilin šećera u prahu i ušećerenog voća.

OČARAVAJUĆI BUKET ZA JOŠ BLISTAVIJI OSMIJEH

Bočica originalnog mirisa La Vie est Belle, nadahnuta slavnim „kristalnim osmijehom“ koji je George Delhomme 1949. godine kreirao za Armanda Petitjeana, osnivača kuće Lancôme, sada doživljava novu reinterpretaciju. Providna bočica otkriva mirisnu, vibrantnu ružu koja odiše radošću. Vrat bočice sada krasi cvijet istkan od grosgrain tkanine. Od blistave tekućine do profinjene ljepote ove cvjetne dekoracije, sve podsjeća na raskoš tisuću latica.

Više o partnerima druženja pročitajte na sljedećim stranama…

Prijatelj Ladies Nighta je i POSH Beauty Bar

Posh Beauty Bar specijaliziran je za inovativne kozmetičke tretmane lica i tijela, dizajn noktiju, nadogradnju trepavica, HD oblikovanje obrva, microblading i make-up art. Uposlenici salona garantiraju vrhunsku uslugu i tretman premium proizvodima koji doista čine razliku. U stalnoj ponudi su i paketi usluga tako da klijentice mogu uštediti kako novac tako i vrijeme.

“Od noviteta izdvajamo AIRBRUSH – specijalnu mašinu putem koje crtamo savršen nail art na vašim noktima, babyboomers ili ombre dizajn. Naši stilisti jedini rade ekspert volumen nadogradnju trepavica koja osigurava prirodni izgled i savršen volumen (od 2d do 9d), Maystar Synergie lift antiage tretman koji je jedina prirodna alternativa za mikro injekcije, te MAVEX pedikuru bez žileta i turpija koja u samo 15 minuta osigurava stopala nježna poput bebinih. Smatramo da svaka žena zaslužuje sat ili dva samo za sebe i posvećeni smo tome da imamo 100% zadovoljne klijentice koje će se rado vraćati i preporučivati nas dalje. Kada izađete iz našeg salona želimo da se osjećate lijepi, sretni i opušteni”, poručuju iz salona.

Sve  detalje o ponudi salona možete pronaći na www.poshbeautybar.ba. Salon se nalazi u Titovoj ulici br.11 u Sarajevu  (preko puta BBI centra, odmah pored slastičarne Aida). Radno vrijeme salona je od 08.00 -20.00 svakim danom osim nedjelje.

Partner druženja je i plesni klub Astorija

Plesni Klub Astorija osnovan je 10.marta 1997. godine, a danas je najmasovniji plesni klub u Bosni i Hercegovini. U proteklih 20 godina postojanja Klub se može pohvaliti izuzetnim rezultatima na svim poljima svog djelovanja: sportski ples, plesne škole za djecu, Zumba Fitness, Yoga i Body Shape.

Svoje aktivnosti obavljaju u 10 gradova i 13 lokacija gdje više od 500 članova djeluje u više od 30 grupa. Plesni klub Astorija od 2001. godine uspješno sarađuje sa Vrtićima Javne Ustanove Djeca Sarajeva u realizaciji “Kraćeg Specijaliziranog Programa Plesa” u vrtićima pod patronatom ove ustanove u 28 vrtića gdje okuplja više od 700 djece.

Kada je sportski ples u pitanju, Plesni Klub Astorija je već dugi niz godina najkvalitetniji Plesni Klub u Bosnii Hercegovini.Obzirom da je najjači fokus sportskih aktivnosti Kluba bio usmjeren na latino-američke plesove sasvim je logično da je PK Astorija svoje najveće uspjehe ostvario upravo u ovoj disciplini sportskog plesa. Pomenućemo samo da je u dosadašnjih 17 godina postojanja PK Astorija osvojio više od 40 titula Državnih prvaka u kategorijama latino-američkih plesova, standardnih plesovima i kombinaciji. Jedini smo plesni klub u BiH kojem je uspijevalo da na jednom Državnom Prvenstvu osvoji prva mjesta u svim starosnim kategorijama. Danas Plesni Klub Astorija ima preko 30 sportskih plesnih parova registrovanih u Plesnom Sportskom Savez BiH, te 5 latino formacija i veći broj solo djevojčica.

Broj 1 su i kada su plesne škole za djecu u pitanju obzirom da u 8 gradova njihove tečajeve pohađa više od 300 djece uzrasta od 4,5 do 18 godina. Broj 1 su i kad je u pitanju Zumba Fitness. Na 2 lokacije u Sarajevu i 7 lokacija van Sarajeva njihovi Zumba instruktori održavaju kondiciju i brinu se za liniju tijela više od 150 žena . Od prošle godine sa radom je započela i Joga, dok su od ove sezone za svoje članove obezbijedili i Body Shape.

U sekcijama u Klubu trenutno radi čak 14 trenera: Prvi trener Sergej Milicija – svjetski prvak u latin show za 2000 godinu, Adis Bijedić, Mirza Geljo, Zlatan Bilanović, Belma Bajrović – Bijedić, Amela Hanić, Alma Turković, Amel Šito, Adnan Kapo, Adisa Šabić, Amina Hadžić, Sabina Crnčalo, Jana Đokić-Canković i Ivana Peković. Sa puno entuzijazma, ova grupa stručnjaka namjerava ostaviti Plesni Klub Astorija tamo gdje se sad nalazi i gdje mu je mjesto a to je najbolji i najmasovniji Plesni Klub u BiH.

Za slastice je zadužen Spazio Caffe i Moja torta

Spazio Caffe Manuel Sarajevo, italijanska kafeterija u srcu Sarajeva, već duži niz godina je prepoznatljiv kutak za sve ljubitelje napitaka od kafe i čokolade. Mjesto u kojem pored ovih napitaka možete uživati u zdravom kutku, bogatoj ponudi salata, izvornom italijanskom sladoledu i ukusnim poslasticama iz njihove radionice – kolačima i tortama.

“Od samog početka želimo samo najbolje jer naši posjetioci ne zaslužuju ništa manje. Vaši komentari nam pokazuju da smo uspjeli zadovoljiti vaš kvalitet. Zato za one kojima je stalo do kvaliteta hrane i pića, one koji imaju premalo vremena, a previše želja i obaveza, one koji žele da vrijeme provedeno u kuhinji zamijene za vrijeme sa dragim osobama, i konačno, sve one koji jednostavno ne mogu da odole dobrom slatkišu, Spazio Caffé Sarajevo je pokrenuo internet portal MojaTorta.ba gdje u samo nekoliko koraka možete odabrati i naručiti slatkiš koji želite”, poručuju iz Spazia.

Odabrana poslastica – kolač ili torta stići će u kratkom roku na željenu adresu. Isporuka je moguća ne samo na kućne adrese, već i direktno u firme kod onih koji žele da svježim kolačima počaste kolege…

Tim vrijednih poslastičara i dekoratera, svakog dana pripremaju brojne poslastice, u želji da ono u šta su pretočili svoje znanje, ljubav i pažnju, podijele sa svima koji dijele strast prema slatkim zalogajima. Svi kolači su izrađeni ručno od najkvalitetnijih prirodnih namirnica, lijepo ukrašeni spolja, a ukusni i sočni iznutra.

 

 

Prijatelj Ladies Night druženja je i Salon vjenčanica Studio Hills

Salon vjenčanica Studio Hill's je novootvoreni studio i kao takav jedini u BiH koji u svojoj ponudi ima veliki broj vjenčanica i svečanih/maturalnih haljina, jedinstvene, nadsve posebne, birane s ljubavlju prema modi, ali i tradiciji.

U salonu ćete pronaći mnogo različitih stilova, od “princess” kroja, koji je i dalje jedan od najpopularnijih i najtraženijih na našim prostorima, “A” kroja s detaljima čipke i satena, te “sirena kroja” namijenjenog za djevojke koje vole jednostavnost.

Studio je opremljen tako da svakoj klijentici pruža osjećaj kao da je glumica u omiljenoj  tv emisiji, jer u salonu se nalazi modna bina, te kamera koja vas snima i pokazuje izgled haljine sa svake strane. Tim Studija Hill's Vam je na raspolaganju, jer je njihov cilj ostvariti Vaše snove! Ukoliko imate želju da nosite njihovu vjenčanicu, dovoljno je da rezervirate termin, povedete najdraže osobe i Vaš film počinje!

Rezervirajte pozivom na broj: 033/591-886 ili pišite na facebook stranici: https://www.facebook.com/SalonVjencanicaHills/.Jedan od prijatelja druženja je i Tosama – Natura Femina

Zimske radosti, ne bolesti! Sačuvajte imunitet upotrebom probiotika u tamponima Natura Femina by Ellen.3x3x3 pravilo tri trice/3tampona-3 dana zaredom i 3 uzastopne mjesečnice/. Time ste obezbijedile zdravlje intimne regije u periodu kada je najosjetljivija, za vrijeme mjesečnog krvarenja! Osim higijenske uloge Tosamini tamponi donose dobre bakterije-lactobacile da štite vaginalnu sluznicu.

Jedinstvena intimna probiotična krema za sprječavanje i rješavanje problema intimne regije:crvenilo, peckanje, svrbež, suhoća rodnice… U hladnim zimskim danima uvjerite se u snagu probiotika nanošenjem Natura femina kreme na područje gdje osjećate potrebu. Tosama proizvode potražite u svim dobro snabdjevenim apotekama.

Tekst i foto: PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.