LADIES NIGHT: Zbogom do septembra

by | 23 Juna, 2017

Uz film „Luda djevojačka“ i puno dobre zabave ispratili smo posljednje ovosezonsko Ladies Night druženje pod sloganom „Be the woman you want to be“ koje ponovo nastavljamo nakon ljetne pauze u septembru. Divna junska noć bila je uljepšana lijepim damama koje su i ovog puta uživale u druženju, te susretu sa dragim ljudima. Dame su ovog puta imale priliku isprobati najnovije Pupa Milano trendove, kao i uvjeriti se u super korisna Tupperware pomagala koja su svakoj ženi neophodna.

Dvorana sarajevskog multipleksa Cinema City 22. juna bila je ispunjena do posljednjeg mjesta, a povod je bilo još jedno, ali i posljednje ovosezonsko druženje dama koje smo zajednički uz naše partnere učinili zaista divnim i vrijednim pamćenja. Tom prilikom naš partner Pupa Milano je u svom beauty korneru svakoj dami pružio priliku da isproba neke od najnovijih make up trendova, a divna Mirela Korjenić-Panjeta, direktorica firme Queens M koja je oficijelni zastupnik Tupperware-a za BiH, je kroz kratku prezentaciju predstavila neke od korisnih pomagala za svaku damu, poput super sjeckalice i popularnih eko flašica. Dame su, uz osvježenje i ukusne sladolede uživale i u sjajnoj komediji „Luda djevojačka“ o pet najboljih prijateljica s fakulteta koje se nakon 10 godina ponovo sastaju i odlučuju provesti ludi vikend u Miamiju. Međutim, njihovo ludo partijanje naglo prelazi sve legalne granice kada slučajno ubiju muškog stripera. Pred početak projekcije Suzana Šačić, direktorica marketinga Ljepote&Zdravlja pozdravila je sve prisutne dame i zahvalila im se za vjernost i podršku tokom ove dvije godine, te pozvala na novo druženje koje je zakazano za septembar. Za ugodnu ljetnu atmosferu potrudili su se i momci iz Cinema Cityja koji su i ovog puta bili maksimalno na usluzi svakoj našoj gošći.

I ovo druženje je kao i do sada organizovano uz podršku i pomoć naših prijatelja i partnera Pupa Milano, Kozmetika Afrodita, Medex, Rosal, MojaTorta.ba, te Queens – ovlašteni distributer Tupperwarea za BiH koji su pripremili vrijedne poklone za sve gošće, a najsretnije među njima koje su u svojim kesicama pronašle crvenu kovertu dobile su i glavne nagrade. 

Djelić atmosfere sa posljednjeg ovosezonskog druženja vam prenosimo u fotogaleriji:

Tekst: I.M. Foto: Edin Bičo, Cinema city

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.