LINDEX PINK FASHION EVENT

by | 14 Oktobra, 2017

Obilježavanjem mjeseca borbe protiv raka dojke, u Sarajevu je u Lindex prodavnici u Importanne Centru održan “LINDEX PINK FASHION EVENT”. Na eventu je svečano predstavljena Lindex-ova Pink kolekcija od čije će ukupne prodaje 10% biti donirano Savezu žena oboljelih od raka dojke “Iskra” iz Banja Luke.


Sastavni dio „Pink“ kolekcije čini donji veš i fantastični komadi vrhunske kvalitete; bijele svilenkaste tunike, lagani sivi šal od kašmira i velvet ogrtači u roze boji. Veš u različitim nijansama roze i crne je napravljen sa elegantnom
čipkom. Kolekcija također sadrži i lagane protetičke grudnjake, a u prodaji je dostupna i “Pink” narukvica sa prelijepim roza kamenom od čije prodaje je cjelokupan profit također namijenjen u dobrotvornu svrhu.

I ove godine projekat su podržali Dalal i Deen, te svojim prisustvom, dirljivim pričama, glasom i izvedbom pjesme “Ljubav je”, oduševili mnogobrojne posjetioce. Moderator programa, prelijepa Erna Saljević, svojim šarmom ukrasila je cjelokupan event i pobrinula se da prisutnima pruži dobru zabavu. Borba protiv raka dojke je najvažniji dio socijalne posvećenosti Lindex-a. Pink kolekcija je u prodaji već od danas u svim Lindex prodavnicama u Bosni i Hercegovini.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.