Ljepota&Zdravlje dobitnik priznanja Superbrand za 2013./2014. godinu

by | 8 Decembra, 2014

Peti po redu izbor Superbrandova u Bosni i Hercegovini upriličen je svečanom dodjelom nagrada, a među zvanicama našle su se osobe iz svijeta biznisa, marketinga i medija. Među prestižnim kompanijama i tržišnim markama koje su imale čast da prime prestižnu titulu Superbrands Bosna i Hercegovina za 2013./2014. našla se i Ljepota&Zdravlje.

Superbrands 2014-All

Priznanje Superbrands dokaz je da kvaliteta, prepoznatljivost, dugovječnost, te emocionalna povezanost s potrošačima definitivno nadograđuju vrijednosti brandova i garantiraju opstanak i konkurentnost na domaćem i stranom tržištu.

Priznanje Superbrand dobili su i: Bosna Bank International, BH Telecom, Cinema City, Florahum, Floriol, Gazprom benzinske pumpe, Gracija, Gusto, hotel Europa, Imunoglukan, Inside by Eco, Moj san, Novalac, Retro, RSG Radio, Sarajevski kiseljak, Tehnoshop i Tuzlanska so. 

“Najbolje tržišne marke u Bosni i Hercegovini ponovo su okrunjene globalnom nagradom Superbrands. Superbrands znak nije samo dekoracija na proizvodu, nego svojevrsno priznanje tržišnoj marki i šansa kompanijama da osvoje nove potrošače i zadrže lojalnost postojećih. To je u prvom redu priznanje za minuli rad, ali predstavlja i veliku odgovornost za budući rast i razvoj”, izjavio je Zoran Sazdovski, Superbrands direktor regije Adriatic. 

Međunarodna organizacija Superbrands jedini je globalni i neovisni autoritet na području brandinga. Prisutna je u više od 90 zemalja širom svijeta i ima za cilj identificirati vodeće brandove na svakom pojedinom tržištu te promovirati disciplinu brandinga.

Organizacija, trenutno, u svijetu sarađuje s više od 15.000 robnih marki iz različitih područja. Renomirani svjetski brandovi kao što su: Coca-Cola, DHL, Google, IBM, McDonald’s, Microsoft, Wrigley, i mnogi drugi aktivno su koristili stečeni status i znak u svojim promotivnim aktivnostima širom svijeta.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.