Categories Kada, gdje, s kim…, POKLONI I AKCIJE

LJ&Z i Cinema City poklanjaju vam VIP ulaznice za film i termin po vašoj želji!

Cinema City Sarajevo i Ljepota&Zdravlje ponovo će dvije čitateljice/čitatelja nagraditi VIP ulaznicama za uživanje u filmu po vašem izboru i u terminu koji vama odgovara… O detaljima igre na kraju teksta, a sada vas upoznajemo s novim filmom koji je od 9.  do 15. avgusta na repertoaru jednog od najboljih multiplexa u Bosni i Hercegovini – Cinema City Sarajevo

NIZ MRAČNI HODNIK *od producenata Sumrak sage

Originalni naslov: Down a Dark Hall
Reditelj: Rodrigo Cortes
Uloge: Anna Sophia Robb, Taylor Russell, Uma Thurman…
Žanr: drama, fantazija, horor
Trajanje: 96 min

Sinopsis: Riječ je o gotičkoj priči o 14-godišnjoj djevojčici Kit Gordy koja s prijateljima pokušava spoznati tajne uklete škole. Škola se nalazi daleko izvan zemlje, a kada je Kit tamo došla, osjetila je neko zlo. Kako vrijeme prolazi, Kit se suočava s natprirodnim pojavama u instituciji i tamnim silama svoje direktorice…

Osim nove horor drame, na repertoaru Cinema Cityja možete pogledati i trenutno najgledaniji akcioni triler i franšizu “Nemoguća misija: Razilaženje”, zatim kriminalističku akciju “Sicario 2: Rat bez pravila” sa oscarovcem Benicio Del Torom, Josh Brolinom i Catherine Keener u glavnim ulogama, te napeti triler “10 x 10” sa Luke Evansom i Kelly Reilly u glavnim ulogama.

Za najmlađe posjetitelje osim nove animirane avanture “Hotel Transilvanija 3 : Praznici počinju” na repertoaru Cinema Cityja su i tri animirane komedije “Izbavitelji 2” ,“Prinčeva strana priče” i “Luka i čarobni muzej”.

Za više informacija o terminima prikazivanja svih filmskih projekcija posjetite web stranicu: www.cinemacity.ba

Kako do poklona?

Da biste osvojili jedan od dva VIP vaučera za uživanje u Cinema Cityju potrebno je da lajkujete ovu objavu na facebooku, a u komentaru napišete ime osobe koju želite da vodite u bioskop. Takođe, podijelite ovu objavu na vašem zidu! Dobinike/ce proglasićemo u ponedjeljak u  10 sati metodom slučajnog izbora!

NAPOMENA! Vaš VIP vaučer važi isključivo na vaše ime sedam dana i u tom roku mora da bude iskorišten. Nakon što proglasimo pobjednike/ce, vaša imena biće javljena ljubaznom osoblju Cinema Cityja, a vi ćete vaše vaučere moći da preuzmete na blagajni!  

Sretno svima!

Foto: Cinema City

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *