LJ&Z i Tropik poklanjaju: Na kioscima potražite DISNEYEV KLASIK “PETAR PAN”

by | 18 Oktobra, 2018

Ove jeseni “Tropik” i “Egmont” predstavljaju vam kolekciju od 30 izabranih Disneyjevih priča. Došlo je vrijeme da i novim generacijama Disneyjeve bajke uljepšaju djetinjstvo. Mališani, ali i njihovi roditelji, moći će da uživaju u pričama koje je na svoj jedinstven način prenio Walt Disney svojim nezaboravnim ilustracijama koje zauvijek ostaju u srcima velike i male djece. Priče prije spavanja tako će postati još zanimljivije.

Od 11. oktobra svakog četvrtka na kioscima će se naći nova slikovnica – a LJ&Z i Tropik svake sedmice pokloniće po dva primjerka – jedan ćirilični i jedan latinični za najsretniju/eg od vas. Više o tome čitajte na kraju teksta!

Ovog četvrtka predstavljamo drugu knjigu iz kolekcije najljepših Disneyjevih klasika – “Petar Pan”. “Petar Pan” je dječak koji je odlučio da nikad ne odraste i… u tome uspio.

Knjiga “Petar Pan” – od danas u prodaji na kioscima širom BiH / dostupna u latiničnoj i ćiriličnoj varijanti

Priča o Petru Panu počinje u porodici Darling u Londonu. Djevojčica Wendy je svojoj mlađoj braći često pričala priče, a dječaci su za svoju vjeru u bajke bili nagrađani posjetom Petra Pana i Zvončice pa su se zajedno s njima i s Wendy odletjeli u Nedođiju. Neprijatelji Petra Pana su gusari na čelu s Kapetanom Kukom, kojem je krokodil Tik-Tak odgrizao ruku pa zato nosi kuku. Oni cijelu avanturu čine još uzbudljivijom, a šta se sve tamo događalo, otkrijte sami.

Knjiga “Petar Pan” – od danas u prodaji na kioscima širom BiH / dostupna u latiničnoj i ćiriličnoj varijanti

Knjiga “Petar Pan”, dostupna je na kioscima sa štampom, po super cijeni od 7,90KM.

Svima koji na kioscima propuste neku od knjiga, biće omogućeno da ih naruče putem interneta na www.tropik.ba ili pozivom na telefon: 032/244-744. U prodaji se nalazi kolekcija na latinici i ćirilici.

*Iz produkcijskih razloga ćirilično izdanje nije moguće puštati u prodaju prema rednom broju koji se nalazi na knjizi. I zato će se u prodaji prva naći knjiga s rednim brojem 2. Ali ne brinite! Svih 30 knjiga će doći u prodaju i vi ćete moći sakupiti cijelu kolekciju.

https://www.facebook.com/tropik.ba/videos/1964717357162496/

Ko je napisao priču?

Početkom prošlog vijeka škotski pisac James M. Berrie napisao je priču o Petru Panu. Zapravo, on je priču prvo napisao za izvođenje na pozornici, a tek sedam godina kasnije (1911.) ju je objavio. Mnogo puta je ta priča ispričana, odigrana, a 1953. godine Disney je napravio sjajan crtani film. Pohvalno je to što je pisac Berrie prava na priču dao u korist londonske dječje bolnice.

Kako do poklona?

Jedan primjerak “Petra Pana” možete da osvojite za vama najdražeg klinca/klincezu! Budite nečija dobra vila i tagujte osobu čijem djetetu ćete pokloniti knjigu… Djevojčica / dječak koju / kojeg najviše volite obradovaće se ovom divnom poklonu, a tako podržavate priču o dobroti koja je dio svih bajki! Obavezno lajkujte i podijelite ovaj post na vašem zidu! ? Dobitnice/i će biti izabrani u srijedu metodom slučajnog izbora!

Foto: TROPIK

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.