LJ&Z i Tropik poklanjaju: Osamnaesta Disney knjiga “Auti” je na svim kioscima!

by | 7 Februara, 2019

“Tropik” i “Egmont” predstavljaju kolekciju od 30 izabranih Disneyjevih priča. Od ovog četvrtka na kioscima potražite novu slikovnicu iz kolekcije najljepših Disneyevih klasika – “Auti” / “Automobili”.

LJ&Z i Tropik svake sedmice pokloniće  – jedan ćirilični i jedan latinični primjerak za najsretniju/eg od vas. Više o tome čitajte na kraju teksta!

Auti je osamnaesta slikovnica iz popularne kolekcije Disneyjevih klasika.

“Auti” od danas u prodaji na kioscima širom BiH

 

Munjeviti Jurić je trkaći auto u usponu koji želi samo jedno – biti najbolji! Između dvije utrke igrom slučaja dospije u gradić koji živi u svom, pomalo usporenom, ritmu. Ali kako Munjeviti upoznaje sve više automobila, stiče i sve više prijatelja. Oni mu pomažu na njegovom putu do uspjeha, ali ga uče i drugim važnim vrijednostima u životu…

Pogađaš ko je najbrža faca?

Svakog četvrtka na kioscima novi naslov iz serijala najljepših Disneyjevih klasika. Svi koji su na kioscima propustili neku od knjiga mogu je naručiti na www.tropik.ba ili pozivom na telefon: 032/244-744 

KAKO DO POKLONA?

Jedan primjerak knjige možete da osvojite i vi. Lajkujte ovu objavu, u komentaru nam napišite nam koji lik iz bajke biste voljeli biti i zašto, te obavezno podijelite ovu objavu na vašem facebook profilu – samo oni/e koji/e urade sve navedeno konkurišu za nagradu! 

Dobitnice/i će biti izabrani metodom slučajnog izbora!

Foto: TROPIK

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.