Lush fresh handmade cosmetics: Mi vjerujemo u poljupce bez okrutnosti

by | 27 Juna, 2013

Povodom Međunarodnog dana ljubljenja, u subotu 6. jula 2013., Lush svježa ručno rađena kozmetika pokušat će srušiti Guinnessov Svjetski rekord u kategoriji najviše prikupljenih otisaka usana (sakupljenih tijekom 12 uzastopnih sati) i želimo da ti otisci budu bez okrutnosti, jer vjerujemo da bi takvi trebali biti i poljupci!

Pridružite nam se u Lushu u Sarajevu,BBI centar, u subotu 6. jula i, svojim poljupcima, pomozite nam u pokušaju rušenja Guinessovog rekorda!

Lusholjupci će, prije ostavljanja otiska, moći pripremiti svoje usne jer će im na raspolaganju biti čitava paleta proizvoda za njegu usana bez okrutnosti. Šećerni pilinzi za usne u tri okusa koji u bazi sadrže fair trade šećer i jojobino ulje. Njegu će nastaviti novo formuliranim balzamima i toniranim balzamima za usne koji po novom ne sadrže konzervanse. Za kraj, odnosno za ostavljanje otisaka usana, na raspolaganju će im biti postojani tekući ruževi za usne iz asortimana Emocionalna Briljanstnost koja ujedno slavi i svoj prvi rođendan.

Asortiman tekućih ruževa za usne je 100% veganski i ima izrazito hidratantnu bazu u kojoj su jojobino ulje, candelilla vosak i ružin vosak, a birati možete između 13 boja. VJERUJEMO (boja maline) u testiranje svojih proizvoda na ljudima i STRASTVENI smo (intenzivna ljubičasto-roza boja) kada je riječ o poljupcima bez okrutnosti #cureltyfreekisses, stoga je naša AMBICIJA (boja legendarne crvene britanske govornice) potaknuti što više ljudi da im bude JAKO (bogata crvena boja) stalo do kozmetike bez okrutnosti, baš kao nama. SAMOPOUZDANI smo (intenzivna boja šljive) i sigurni da ćete nam se pridružiti i da će od 6. jula 2013. i vaši poljupci biti bez okrutnosti!

Dođite i pomozite nam srušiti rekord! Pratitie @LushLtd na Twitteru i objavljujte svoje fotografije našeg pokušaja rušenja rekorda na društvenim mrežama s #crueltyfreekisses.

Ako su vam potrebne bilo kakve daljnje informacije ili fotografije, slobodno me kontaktirajte na broj telefona koji je naveden u potpisu, putem e-maila ili posjetite www.lush.ba.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.