Magični wellness Orhidelia poziva vas na opušteni odmor

by | 26 Jula, 2017

Terme Olimia s cjelovitom i kvalitetnom wellness i selfness ponudom, te od samog postanka nepobjedivim slovenskim naj wellnessom Orhidelia, poziva vas na opušteni odmor.

Prepustite se uživanju u wellnessu Orhidelia

Wellness Orhidelia, najprestižniji je dio Termi Olimia, u vama će probuditi ljubav prema svom tijelu i opustiti vam um. Raznolikost wellness centru Orhidelia omogućuje svakom gostu da pronađe svoj intimni kutak mira i opuštanja.

Orhidelia nudi užitke unatarnjih i vanjskih bazena, sauna centar, niz tematskih odmorišta i osvježavajućih kulinarskih užitaka.

Wellness Orhidelia je arhitektonska poezija za oči i kolaž odabranih luksuznih detalja za dušu. To je slavlje originalnosti i senzualnost viška. Gdje možete u bilo koje vrijeme i bilo gdje uvijek biti sami u privatnosti vlastitih misli i osjetilnih iskustava.

Specijalna ponuda važi do 6. avgusta!

Dođite i pronaći svoj intimni kutak i učiniti nešto dobro za sebe.

Do 6. avgusta stoga važi posebna ponuda “Magičnost Orhidelie” za 86,40 evra po osobi za noć u što je uključeno: Ugodan ambijent Wellness hotela Sotelia****s, bogat vitalni doručak koji će vam osigurati energiju za otkrivanje ljepota olimske priče i večera koja će izvrsnošću okusa razmaziti vaše nepce, s daškom lokalnih specijaliteta, svježe voće i boca termalne vode svaki dan u sobi, neograničen ulaz u Termalni park Aqualuna, vodeni doživljaji u ljekovitoj termalnoj vodi Wellness centra Termalija s uključenim animacijskim programima za odrasle i djecu, kupanje u Vodenom planetu u Termama Tuhelj, opuštanje u Sauna svijetu Wellness centra Termalija, gdje će vas očarati posebni programi saunanja u čak devet tematski obojenih sauna, Selfness jutro u prirodi s posebnim programima za poticanje vitalne energije.

… vaše tijelo i um biće vam zahvalni

Za vrijeme vašeg boravka u Termama Olimia darujemo vam bon u vrijednosti od 10 evra koji možete iskoristiti (umjesto pansionske večere) u gostionici Lipa, restoranu Gratiola, dvorcu Mihanović ili kod Olimskih ponuđača po vašem izboru.

Šta sve možete posjetiti u okolini?

1. Samostan Olimje sa 3. najstarijom apotekom u Evropi
2. Čokoladnica Synercus Olimje
3. Dvorac Podsreda
4. Agolf – pravi raj za golfere
5. Brojne vinarije i domaće pivnice, te seoski turizam
6. Jelenov greben
7. Vještičja kuća – zemlja bajki i fantazija
8. Brojne biciklističke i pješačke staze

Više na www.terme-olimia.com

TEKST I FOTO: PROMO

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.