Marija Šerifović: Gola istina o mom životu!

by | 31 Januara, 2014

Prva epizoda popularnog dokumentarca Marije Šerifović „Ispovijest“ koji je emitovan na OBN televiziji prošle subote zaintrigirala je mnoge gledaoce.

marija-serifovic-1383175498-389671

Popularna pjevačica kroz svojevrsnu umjetničku ispovijest priča o najvažnijim događajima iz svog života od djetinjstva do pobjede na Pjesmi Evrovizije. Marija je otvorila dušu!

Muzički Mariju poznaju mnogi ali privatno u potpunosti skoro niko! Marijina iskrenost oduševila je sve a njena hrabrost da priča o najintimnijim događajima iz svog života, odnosima u porodici i trnovitom putu do uspjeha i pobjede na Evroviziji nikoga nije ostavila ravnodušnim. Humor i uvrijeda, obožavanje i poštovanje, i svi kontrasti koji se ogledaju u Marijinoj ličnosti iskazuju njeni prijatelji, porodica, saradnici, psiholozi: Verica Šerifović, Tomislav Nikolić, Marina Tucaković, Leontina, Mare, Adil i mnogi drugi. Htjela je da čuje istinu i saznala je…

Druga epizoda serije “Ispovijest”, pod nazivom “Istina” odnosi se upravo na to, a na programu je 1.2.2014. U 21:50. na TV OBN.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.