Mastercard i eKupi noćna kupovina štedi vrijeme i novac

by | 24 Marta, 2017

Ukoliko čekate vikend da obavite nabavku, ali ne želite da gubite vrijeme u prodavnicama, Mastercard i eKupi imaju sjajne vijesti za vas

Foto: Promo

Internet kupovina postaje sve popularnija, a razlozi za to su povoljnije cijene, bolja ponuda robe i usluga, brza dostava i stalna dostupnost robe. Kako bi zadovoljili upravo ove potrebe potrošača, Mastercard i eKupi web shop pokreću kampanju Noćna kupovina u okviru koje će korisnici Mastercard i Maestro kartica moći da ostvare dodatne popuste.

U periodu od 24. do 26. marta između 21 i 06 sati, za svaku kupovinu koju obave Mastercard i Maestro karticama na eKupi shopu, kupci će ostvariti popust od 10%.

U tom periodu, korisnici Mastercard i Maestro kartica moći će da kupe ono što im je potrebno, bilo da su to baštenski namještaj za predstojeću toplu sezonu, elektronski uređaji ili nešto treće, jer se popusti odnose na cjelokupnu ponudu na sajtu, dok istovremeno tu kupovinu obavljaju na praktičan način: iz svog doma, u vrijeme koje njima odgovara i uz uštedu novca.

Online kupovina na eKupi web shopu je sigurna zahvaljujući Mastercard® SecureCode™ usluzi, koja štiti korisnike kartica od neautorizovanog korištenja kartica kod trgovaca koji su uključeni u ovaj program.

SecureCode usluga podrazumijeva privatni kod koji je poznat samo korisniku kartice koji ga koristi za autorizovanje transakcije i koji se nikada ne dijeli sa trgovcem, zbog čega je ova usluga idealna za sigurnu online kupovinu sa bilo kojeg uređaja: laptopa, tableta ili mobilnog telefona.

TEKST I FOTO: PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.