Miris Provanse u Sarajevu

by | 22 Septembra, 2016

Proteklog vikenda, na najprometnijim ulicama Sarajeva, ispričana je posebna priča o brandu Le Petit Marseillais, koja je mirisima Provanse produžila ljeto u glavnom gradu BiH.

LMP (1)

Naime, u petak, 16. septembra, ispred Katedrale, održan je prvi event, koji je najavio promociju Le Petit Marseillais proizvoda. Građani Sarajeva, imali su priliku da osjete sve mirise Provanse, saznaju više informacija o brandu, koji priča posebnu i jedinstvenu priču.

LMP (2)

To je priča o brandu, koji je rođen 1980. godine na jugu Francuske, u Provansi. Brand koji ima tradiciju, a koji komunicira prirodu, čistoću, autentičnost, jednostavnost i retro stil.

LMP (3)

LMP (4)

Nastavak priče o Le Petit Marseillais proizvodima za njegu kose i tijela, ispričana je i u subotu, 17. septembra na Vilsonovom šetalištu. Organizatori su za sve posjetioce pripremili mnoštvo iznenađenja, aktivnosti za djecu i dame, koje su imale priliku da osjete mirise proizvoda, cvijeća, svježeg voća, osvoje vrijedne nagrade i ponesu lijepe uspomene sa ovog događaja.

LMP (5)

LMP (6)

Ovim putem vam najavljujemo i nastavak promocija, kako na mjestu prodaje, tako i na drugim lokacijama u prirodnom okruženju.

LMP (7)

TEKST I FOTO: PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.