Miss Earth BiH 2016: Najprestižniji izbor ljepote u Banjaluci

by | 21 Maja, 2016

“Fashion i Talent Show” najprestižnijeg izbora ljepote “Miss Earth BiH” biće održan 25. maja od 20 časova u kristalnoj dovrani hotela “Bosna” u Banjaluci.

Foto: PR

Foto: PR

Organizator izbora Dina Podobnik, koja je svojim primjerom postavila standarde ljepote, a ujedno je i uzor kako bi jedna istinska miss trebalo da izgleda, istakla da je Bosna i Hercegovina poznata po prelijepim djevojkama i da su sve dosadašnje pobjednice izbora “Miss Earth BiH” najbolji dokaz za to.

U razgovoru sa Dinom Podobnik saznali smo da je izbor za “Miss Earth BiH” zaista jedan od najprestižnijih izbora ljepote jer tokom cijele godine kroz ocjenjivačke susrete pruža mogućnost takmičarkama da napreduju u svakom pogledu i na kraju postanu kompletne osobe.

Osim prilike da pokažu svoju ljepotu i talente, direkcija izbora “Miss Earth BiH” takmičarkama nudi brojne nagrade, kao što su besplatno školovanje za jednu od njih (po izboru direkcije), a takođe jedna od nagrada je i potpisivanje profesionalnog modnog ugovora sa svjetski poznatom modnom agencijom “Black and White”.

Aktuelna “Miss Earth BiH” je prelijepa Adna Obradović iz Čapljine  koja je BiH predstavila na svjetskom izboru koji je održan u Beču.

Organizatori su pozvali sve ljubitelje ljepote i mode da svojim prisustvom uveličaju predstojeći događaj.

Vlasnici licence ovog pretižnog izbora “Miss Earth BiH”, Čedomir Stevanović i Drago Gavranović naglasili su da će finalno veče izbora “Miss Earth BiH” biti održano u septembru ove godine kada će aktuelna “Miss Earth BiH” Adna Obradović predati krunu svojoj nasljednici i poželjeti joj mnogo sreće na svjetskom izboru.

TEKST I FOTO: PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.