Mtel i Samsung premijerno predstavili GALAXY S5 u Bosni i Hercegovini

by | 27 Marta, 2014

Kompanija m:tel danas je u Banjaluci predstavila najnoviji model Samsung telefona, petu generaciju GALAXY S serije koja je globalnu premijeru imala u Barseloni 24. februara. Svečanoj premijeri telefona osim predstavnika kompanija Mtel i Samsung, prisustvovao je veliki broj predstavnika medija kao i istaknute ličnosti iz javnog života.

Djordje-Misic-490x326

„Prvi smo u BiH predstavljali sve prethodne GALAXY modele, pa je tako i ovoga puta. Korisnici Mtela ponovo će prvi u BiH isprobati i najnoviji GALAXY model, i to samo mjesec dana nakon svjetske premijere. Ponosan sam što smo još jednom dokazali da pratimo svjetske trendove i prvi ih donosimo na domaće tržište”, istakao je Đorđe Mišić, izvršni direktor Mtela za marketing i prodaju.

„Izuzetno me raduje što u saradnji sa Mtelom možemo premijerno predstaviti novi flagship na bosansko-hercegovačkom tržištu. Ovim se uređajem vraćamo osnovama, fokusirajući se na pružanje mogućnosti koje su najvažnije korisnicima. Želimo ih podržati i ponuditi im uređaj koji ih inspiriše i pruža im podršku u svakodnevnom životu. Vjerujem kako će svi koji ga isprobaju biti oduševljeni jedinstvenim dizajnom i naprednim funkcijama koje ga čine, po mišljenju mnogih, najboljim mobilnim telefonom na tržištu“, naglasio je Damir Uzunović, voditelj ključnih kupaca u regionalnom predstavništvu Samsung Electronics.

Samsung GALAXY S5 nudi korisnicima prefinjeno iskustvo inoviranjem osnovnih funkcija za svakodnevnu upotrebu. Kombinacija napredne kamere, brzog povezivanja, posebnih alatki za fitnes i funkcija za bolju zaštitu uređaja kako bi korisnici bili sa stilom povezani i u formi, čini da je ovaj uređaj i više od telefona, istaknuto je prilikom predstavljanja.

Za sve kojima kojima je važno brzo surfanje internetom, GALAXY S5 nudi najnaprednije Wi-Fi performanse koje danas postoje i koje će se pobrinuti za munjevite brzine podataka, prikazivanja multimedijalnih sadržaja i produktivnost.

Glamurozan i moderan izgled približiće ovaj model različitim ciljnim grupama, pa i onima kojima je telefon modni detalj. Novi oblik sa elegantnim konturama biće dostupan u čitavoj paleti živopisnih boja: ugalj crna, svjetlucava bijela, električna plava i bakarno zlatna.

Ono što će najviše obradovati sve koji kao nedostatak pametnih telefona vide samo bateriju, jeste upravo inovativni način rada Ultra za uštedu energije, koji pretvara displej u crno-bijeli i isključuje sve nepotrebne funkcije kako bi se potrošnja baterije svela na minimum. Takođe, Samsung GALAXY S5 je otporan na vodu i prašinu u skladu s IP67 standardom, što ga čini primamljivim i za nešto aktivnije korisnike.

Samsung GALAXY S5 već je moguće rezervisati na m:tel Facebook fan stranici putem aplikacije (facebook.com/mtelbih). Uz Moj Mix 80, cijena telefona je 199 KM, a prvih 100 kupaca očekuje i odličan poklon: tablet računar Samsung GALAXY Tab 3 Lite. Zvanična prodaja ovog telefona počinje 11. aprila u 17.00 časova na Mtel prodajnim mjestima.

Zvanice nisu krile oduševljenje predstavljenim modelom, a utiske o telefonu podijelila je i specijalna muzička gošća događaja, Emina Jahović Sandal: „Zbog posla kojim se bavim, telefon je zaista moj životni saputnik i sigurno ću razmisliti o tome da to od sada bude upravo GALAXY S5”.

Više informacija o Samsung GALAXY S5 dostupno je na stranicama www.mtel.ba i www.samsung.com.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.