“Must have” ove jeseni, a možete kupiti za 200 KM

by | 12 Oktobra, 2017

Jesen nam je i kalendarski stigla, a meteorološki princip: red kiše, red sunca traje već neko vrijeme. Ne smijemo dozvoliti da nas to uspori i ometa u svakodnevnim aktivnostima, ali nam svakako može biti izgovor za obnovu detalja u domu ili ormaru.

Novo godišnje doba donosi nove boje, osjećaje… trendove. Modni principi nam nameću neke detalje, ali must have je samo ono u čemu se osjećate dobro. No kako ste samo žena prirodno je da za jesen koja počinje želite novo i udobno. Zamislite da vam neko pokloni 200 KM koje možete potrošiti kada i kako želite. U nastavku vam donosimo prijedloge kako da ih potrošite, ali i kako da dobijete ovaj poklon. Pa da počnemo.

ČIZME ILI JAKNA

Da, potrebne su vam. Hunterice u neodoljivoj kombinaciji boja! Jesen u njima je udobnija, vedrija i ljepša. Kombinacija tamnoplave i roze mnogima će se naći na listi želja. Gumene čizme su apsolutni hit posljednjih godina, a kada je riječ o njima Hunter je jednostavno neprikosnoven, a možete ih kupiti za 200 KM. Naspram Hunterica nalazi se Orsay jakna koja će vas oduševiti, a bajkerski model od umjetne kože ukrašen cvjetnim motivima je pravi jesenji klasik. U trendu je upravo kombinacija kože, rokerskih nitni i cvjetova, a odlično će ići uz crne i tamnoplave haljine, ali i obične farmerke.

MADRAC ILI JORGAN

Ako se budite sa bolovima u leđima, imate nemiran san i osjećate da se nikako niste naspavali pravo je vrijeme da promijenite madrac. Madrac na kojem spavate mora biti vaš oblak, pa ove jeseni pronađite onaj koji najviše odgovara vašim leđima i načinu spavanja. Jorgan je vaš izvor toplote tokom hladnih dana, te ako vam za potpuni zimski ugođaj samo to nedostaje ovo je idealan način da potrošite 200 KM i još vam ostane novca za udoban jastuk. Šta je vama potrebnije?

STOLICA ZA SAMO VAŠ KUTAK

Odavno maštate o jednom kvadratu “samo vašeg” prostora u stanu. Uredili biste ga po svojoj želji, šareno ili jednobojno, sa detaljima poput svijeća, knjiga ili toplom dekicom. U tom kutku ćete čitati, drijemati, tipkati na telefonu i baš tu ćete odmarati. Pronašli ste savršenu stolicu koja se uklapa u idealan kutak vašeg doma koja nije skuplja od 200 KM i shvatite da vam je za mirnu jesen najbitnija udobnost.

Već se spremate za kupovinu, i dok razmišljate šta od pomenutog vam je potrebnije, sjetite se da smo vam spomenuli poklon od 200 KM. Naime, m:tel će vas obradovati ovim iznosom na Addiko Visa poklon kartici koje možete iskorititi kako i kada želite. Ukoliko ste korisnik nekog drugog operatera, prošetajte do najbližeg m:tel prodajnog mjesta u svom gradu, priložite račun na kojem se vidi da koristite TV usluge nekog drugog operatora, odaberite Open IPTV paket koji vam najviše odgovara i počastite se poklonom.

Osim osmijeha na licu bilo da ste odabrali čizme, madrac ili stolicu, uživajte u kvalitetu i bogatstvu sadržaja m:tel Open paketa.

TEKST I FOTO: PROMO

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.