Na OBN se vraćaju “Elif” i “Paramparčad”

by | 7 Septembra, 2018

Veoma gledane serije “Elif” i “Paramparčad” vraćaju se u velikom stilu u program OBN-a od 20 sati svakim radnim danom. Gledatelje očekuju uzbuđenja, jer novi nastavci nude šokantne preokrete i promjene koje će uljepšati vašu TV jesen.

Nastavak 4. sezone serije “Elif” donosi šokantne rasplete koji će nas uvesti u novu sezonu. Melek će konačno saznati za Elif, ali pitanje je hoće li njihova sreća dugo trajati? Sve je spremno za jedno vjenčanje u vili Hektanir, ali hoće li doći do zamjene mladenki? U vili će odjeknuti pucnjevi i donijeti još smrti i neizvjesnosti u živote glavnih junaka. Sjajan će to biti uvod u 5. sezonu u kojoj producenti spremaju nova iznenađenja i nove uloge.

4. sezona serije “Elif”, samo na OBN-u

Prava vas uzbuđenja očekuju i 2. sezoni “Paramparčadi”. Ova serija u čiju su produkciju uloženi veliki novci opravdaće sigurno vaše povjerenje. Kraj prošle sezone bio je najgledaniji u BiH, te će sigurno OBN nastaviti rušiti rekorde i sa novim nastavcima. Nakon šokantne eksplozije na kraju 1. sezone životi svih aktera se mijenjaju iz temelja. Dodatno su sve zakomplikovali problemi na snimanju zbog kojih je jedna glumica napustila set. Cijeli scenario je zbog toga promijenjen, a zbivanja postala još okrutnija. Veću ulogu su dobili mlađi glumci koji su izrasli u prave ljepotice i ljepotane. U životima Dilare i Džihana pojaviće se nove bitne osobe, a osveta je najbolja kada se servira hladna.

U 2. sezoni serije “Paramparčad” zbivanja su još interesantnija…

Ne propustite premijerne nove epizode na OBN-u već od 10. septembra.

“Elif” se vraća u termin od 20 sati, a odmah nakon nje možete pratiti “Paramparčad”!

Tekst i foto: OBN PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.