Categories Kada, gdje, s kim…

Najbolji savjeti i preporuke za trudnice i dojilje na besplatnoj online konferenciji

Nastavljaju se online konferencije za trudnice i dojilje – a interes za ove događaje i dalje je značajan. Organizator konferencija je kompanija Sfera d.o.o. Mostar koja je i izdavač specijalizovanog časopisa za majku i dijete – “Roditelj”. 

Naredna konferencija biće održana 10. jula godine u 12 sati, a domaćin projekta je Ginekološka i dermatološka ordinacija Ginderm dr Drljević Sarajevo i LM fitness Sarajevo.

Profesor dr Kenan Drljević odgovaraće na sva pitanja trudnica i dojilja, kako bi im se ponudila mogućnost direktne komunikacije, te da saznaju sve ono što ih zanima. Nakon toga, biće riječi o temi “Značaj i karakteristike vježbanja tokom i poslije trudnoće” koju će prezentovati profesorica dr Lejla Šebić.

Ostale teme koje će biti obrađene su teme koje se tiču trudnoće, poroda, te brige o novorođenčetu, a o kojima će govoriti eminentni stručnjaci. Takođe, osim edukativnog dijela, osigurane su nagrade i vrijedni poklon paketi za učesnice:

  • Didaktik Kids brand – gnijezdo za novorođenče
  • Kloko – marama za dojilje
  • Bamba baby – poklon paket
  • Daphne – set odjeće za novorođenče
  • Alma Ras – top i slim iz kolekcije Mama
  • Oktal pharma – tri poklon paketa

Učešće je besplatno, a sve zainteresovane žene mogu da se prijavite posredstvom Facebook stranice Roditelj. Cilj događaje je edukovati i informisati trudnice i dojilje kako bi im se olakšao period trudnoće, te kako bi se adekvatno pripremile za porod i brigu o novorođenčetu.

Tekst i foto: Promo

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *