Ne propustite RECreativno sa Dijanom Tepšić: Show koji se voli

by | 4 Maja, 2016

Autorka i voditeljka show-a koji se voli, Dijana Tepšić vam predstavlja sve detalje nove epizode TV show-a RECreativno sa Dijanom Tepšić.

U ovoj epizodi putujemo u Zagreb, moja ekipa i ja smo se družili sa Ivanom Kindl koja ima sjajan plesni proljetni singl “Dobra stvar”. U Sarajevu sam razgovarala sa talentovanim kreativcem, akademskim slikarom Kerimom Mušanovićem, koji se bavi 3D umjetnošću i street artom. Provela sam jedno popodne družeči se sa mladim izviđačima Odreda izviđača “22. April” iz Banjaluke. Krećemo u novu avanturu, vrijeme je za kreativnost.

Dijana je ugostila Ivanu Kindl

Dijana je ugostila Ivanu Kindl

JELEN REC Star – Svaki susret sa Ivanom Kindl je nezaboravan. Nas dvije se uvijek raspričamo o kvalitetnoj muzici, njenim uzorima i planovima. Ovog proljeća nas je sve obradovala svojim novim singlom “Dobra stvar” groovy i funky pjesmom koja nas je sve rasplesala. Pričale smo i o njenom najvećem idolu, a to je Mariah Carey. Prenijela mi je impresije i emocije sa njenog koncerta na kojem je nedavno bila. Uz nju je kako kaže otkrila svoj glas, i ona joj je bila najveća motivacija da počne pjevati. Nakon Ivaninog singla “Dobra stvar” koji je veoma brzo postao hit, otkrila mi je da joj je u planu i jedan moćni ženski duet prije ljeta, kao i novi album i veliki koncert ove jeseni u Zagrebu.

Intervju s Kerimom Mušanovićem

Dijana predstavlja umjetnika Kerima Mušanovića

U rubrici RECretivci ću vas upoznati sa kreativcem Kerimom Mušanovićem, talentovanim umjetnikom iz Sarajeva. On je akademski slikar koji  trenutno pohađa master studije, smjer slikarstvo na Akademiji likovnih umjetnosti u Sarajevu.  Posjetila sam ga i s njim razgovrala upravo u ateljeu Akademije likovnih umjetnosti u Sarajevu. Kerim se bavi 3D umjetnošću na asfaltu i svoje viđenje svijeta prikazuje kroz trodimenzionalnost. Pobijedio je i na prvom 3D Street Art festivala u Sarajevu. Gostovao na brojnim velikim 3D umjetničkim festivalima u Hrvatskoj, Njemačkoj i Americi. Učestvovao je u oslikavanju velike 3D slike za Guinnessovu knjigu rekorda na street art festival na Floridi, te je tako postao prvi umjetnik sa ovih prostora sa međunarodnim uspjehom.

Danijel Dakić govorio je o festivalu Freshwave

Danijel Dakić govorio je o festivalu Freshwave…

REC EVENT – Razgovarala sam sa Danijelom Dakićem koji je PR najvećeg i najboljeg festivala elektronske muzike u BiH. Freshwave festival je i ove godine bogat najboljim imenima svjetske i regionalne elektro scene. Danijel mi je otkrio najnovije informacije o ovogodišnjem festival, koji okuplja sve ljubitelje elektoronske muzike iz regiona. Ljeto se bliži, spremite se za najbolji provod i zabavu na prekrasnoj tvrđavi Kastel u Banjaluci.

... a kondicioni trener Saša Kecman o waightliftingu!

… a kondicioni trener Saša Kecman o waightliftingu!

Moj saradnik i prijatelj Saša Kecman, kondicioni trener je u ovoj epizodi ugostio Almira Kerkelju, poznatog dizača tegova koji iza sebe ima zavidne rezultate i uspjeh. Od Almira ćete saznati nešto više o “Weight liftingu”, kategoriji olimpijskog dizanja tegova, kao i o takmičenju u biH za sve ljubitelje ove sportske discipline.

RECreativno u posjeti Odredu izviđača 22. april

RECreativno u posjeti Odredu izviđača 22. april

U rubrici RECreativci vam predstavljam Odred izviđača “22.April”. Družila sam se s njima jednog popodneva u njihovim prostorijama u Banjaluci. Njihov odred danas broji oko 150 članova raznih uzrasta. Mnoge svjetske i naše slavne ličnosti su bili izviđači. Djeca i mladi uče o prirodi, njenim pravilima i zakonima, prvoj pomoći, orijentaciji i topografiji, fizičkom i zdravstvenom vaspitanju, o očuvanju prirode. Biti izviđač je uvijek IN. Uživala sam družeći se s njima i mnogo toga sam naučila. Vjerujem da će vas njihova priča inspirisati, a možda im se i priključite.

Zdrave poslastice opet je spremala Kornelia Vidović

Zdrave poslastice opet je spremala Kornelia Vidović

Good Food by Kornelia Vidović – Kornelia Vidović, savjetnica za zdravu ishranu u ovoj epizodi sa svojim kćerkicama Teodorom i Katjom priprema ukusne kuglice od banana. Ovo je jednostavan i zdrav recept koji možete brzo napraviti sa veoma malo namirnica koje možda imate već sada kod kuće. Kuglice od banana su zdrav slatkiš koji će zavoljeti sve genracije.  Svi Kornelijini recepti su veoma zdravi I ukusni I jednostavni za pripremu. Vjerujem da ćete poželjeti da sami napravite i probate i ovaj super slatkiš.

Show pratite svake sedmice u sljedećim terminima: svakog petka od 17 sati na Alternativnoj televiziji, kao i subotom od 15.30, nedjeljom od 23.30h i utorkom u 16 sati. Show se emituje i na Hayat PLUS kanalu, nedjeljom u 22.00h i ponedjeljkom u 12.50, kao i Hayat MUSIC, svake srijede u 23.15h. Ukoliko propustite neku od epizoda, potražite omiljeni Show na Youtube kanalu Play Team-a.

TEKST I FOTO: PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.