Nike Zoom serija: Budi brži nego ikada!

by | 29 Septembra, 2017

Na koji način mjeriš svoje sposobnosti/potencijal? Da li pokušavaš da uradiš nešto što niko ranije nije radio? Nešto što nedvosmisleno mijenja način na koji posmatramo ljudski potencijal?

Da biste pomjerili svoje granice i ostvarili zadate ciljeve potrebno je uložiti dodatni napor i imati vjeru u svoje sposobnosti.

BiH atletičari koji su tu vjeru imali, pomjerili su svoje granice i oborili sopstvene rekorde – Abedin Mujezinović, Ivana Macanović, Sait Huseinbašić i Selma Zrnić. Na svojim stazama pokazali su sigurnost, spremnost i odlučnost.

Serija Nike Zoom modela je namijenjena pomjeranju granica na stazi, spremna da ti pomogne sa svojim rušenjem tvojih barijera.

Na stazi možeš veoma lako testirati svoje granice. Novi Nike Zoom Pegasus 34 ti može u tome pomoći. Dvije lagane Zoom Air jedinice – jedan u prednjem dijelu stopala, jedan na peti – podiže te naprijed, dok se ultra-lagano, ultra-prozračno gornjište pruža udobnost duž cijelog stopala. Sve to doprinosi boljoj koordinaciji pokreta, bez obzira da li je kratka staza ili je u pitanju duža trkačka priča.

Model Nike Air Zoom Pegasus 34 je dio Pegasus franšize koja je do sa unaprijeđenom tehnologijom. U odnosu na dosadašnje modele iz Pegasus franšize nastavlja sa posebno izrađenim gornjištem, Zoom Air jedinicama i Cushlon pjenom, što pruža siguran doskok i dobru amortizaciju. Dynamic Flywire tehologija pomaže tako što fiksira nogu i daje joj dodatnu stabilnost pri svakom doskoku. Osnovne razlike ovog modela u odnosu na prošle serije su: *poboljšana Cushlon ST pjena pruža mekanu i elastičnu, a istovremeno dinamičnu amortizaciju uz osećaj potpore; *dodata Duralon duvana guma u prednjem dijelu stopala poboljšava amortizaciju; *Dynamic Flywire užad pružaju prilagođeno najbolje prianjanje.

Abedin Mujezinović, Ivana Macanović, Sait Huseinbašić i Selma Zrnić su svoju trkačku priču počeli veoma uspješno. Oni su uspjeli da pomjere svoje granice. Da li si i ti spreman/spremna da pomjeriš svoje?

Pokreni se, izaberi stazu, veži pertle i trči: bilo gdje, bilo kako!

Nove Nike Air Zoom Pegasus 34 modele potražite u odabranim Sport Vision i Sport Life radnjama.

TEKST I FOTO: PROMO

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.