NOVA ERA POSLOVANJA ORIFLAME KOMPANIJE

by | 17 Marta, 2015

Radosne vijesti, nove pogodnosti i bonuse pod konceptom “Nova era poslovanja” podijelili su s prisutnima predstavnici kompanije Oriflame, 10. marta, u svečanoj sali hotela Bristol.

IMG_0583

Nova era poslovanja u Oriflame-u predstavlja dodatna poboljšanja za sve – potrošače, konsultante, lidere svih nivoa, kako su saradnici Oriflamea kategorizirani. Omogućene su više zarade, lakše napredovanje, ali i mnoge druge pogodnosti – putovanja, seminari, edukacije…

Mnogobrojne goste zabavljali su uvijek raspoloženi i energični Lela i Laka, izvodeći svoje dobro poznate pjesme. Predstavljeni su i najuspješniji lideri, a menadžerica za Bosnu i Hercegovinu Kosovka Tičić detaljno je govorila o novim mogućnostima koje pruža nova era poslovanja, ali i o skorim planovima Oriflamea kada je riječ o putovanjima, seminarima i edukacijama koje ova kompanija redovno organizuje za sve saradnike.

IMG_0170

Kako je mreža saradnika kompanije Oriflame zaista razgranata, domaćini su se potrudili omogućiti prenos uživo preko linka i onima koji nisu bili prisutni, želeći na taj način i njima predstaviti novosti.

Nakon Sarajeva predstavnici Oriflame kompanije su u svečanoj sali Kulturnog centra “Banski dvor”, u Banja Luci, takođe predstavili nove mogućnosti i pogodnosti za poslovanje svojih saradnika, te ugostili oko 300 najuspješnijih saradnika.

_STA0347 copy

NOVA ERA ORIFLAME POSLOVANJA predstavlja dodatna poboljšanja za sve – potrošače, konsultante i lidere svih nivoa koji su partneri kompanije.Omogućene su znatno veće zarade, brže napredovanje i izgradnja samostalnog poslovanja, ali i mnoge druge motivirajuće nagrade – internacionalne konferencije, lokalni seminari i edukacije.

Izvor: Life content

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.