Nova Mercedes-Benz E-Klasa: Remek-djelo inteligencije

by | 12 Aprila, 2016

Kompanija Star Import, generalni distributer za Mercedes-Benz vozila u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini, promovisala je 7. aprila potpuno novu Mercedes-Benz E-Klasu. Brend Mercedes-Benz predstavlja težnju da se ponudi “najbolje!” u pogledu proizvoda, tehnologije i usluga.

Premijera nove Mercedes-Benz E-Klase u Sarajevu

Premijera nove Mercedes-Benz E-Klase u Sarajevu

U Business centru UNITIC u Sarajevu spektakularno je kroz interaktivnu prezentaciju predstavljena glavna zvijezda večeri, deseta generacija Mercedes-Benz E-Klase.

Uspješan start kompanije Star Import na tržištu u BiH

Tokom obraćanja Milorad Ostojić, direktor prodaje Mercedes-Benz putničkih vozila posebno je istakao uspješan start kompanije Star Import na tržištu u BiH i najavio očekivanja za ovu godinu.

Mercedes - prepoznatljiv znak!

Mercedes – prepoznatljiv znak!

“Imamo ambiciozne planove. Uz najbolju gamu vozila u premijum segmentu uvjeren sam da ćemo planove ostvariti”, rekao je on naglasivši da nova generacija jednog od najznačajnijeg modela u Mercedes-Benz portfoliju, nova E-Klasa po prvi put donosi brojne sigurnosne sisteme.

Ovo je deseta generacija Mercedes-Benz E-Klase

Ovo je deseta generacija Mercedes-Benz E-Klase

“E-Klasa sa inovativnim sistemima za asistenciju prevazilazi i S-Klasu. S velikim ponosom predstavljamo novi model, koji sa svojom desetom generacijom nastavlja uspješnu tradiciju da sa svakom novom generacijom redefiniše standarde u segmentu. Siguran sam da će kupci nove E-Klase uživati u višem nivou udobnosti i luksuza”.

Ogromno interesovanje vladalo je za ovu prezentaciju...

Ogromno interesovanje vladalo je za ovu prezentaciju…

Prezentaciji su prisustvovale brojne ugledne zvanice iz poslovnog svijeta, javnog života i svijeta umjetnosti koji su poslije oficijelnog dijela uživale u koktelu tokom večeri.

Detalj sa promocije

Detalj sa promocije

Kako i zaslužuje, nova E-Klasa je predstavljena umjetničkim performansom koji je očarao sve prisutne. Inovacije ovog savršenog modela oslikane su kroz koncept vješto osmišljenih dinamičkih prikaza.

Prezentacija koja "ostavlja bez daha"

Prezentacija koja “ostavlja bez daha”

Iako je sve vrijeme stajala u mjestu, E-Klasa je pred očima gostiju “proputovala” kroz gradove i bez daha ostavila sve posjetioce, posebno kada je vizuelno nestajala sa scene i mijenjala boje.

Mercedes-Benz pravi veliki korak u budućnost uz novu E-Klasu

Mercedes-Benz pravi veliki korak u budućnost uz novu E-Klasu

Mercedes-Benz pravi veliki korak u budućnost uz novu E-Klasu. Limuzina biznis klase desete generacije ističe se svojim stilom u vidu upečatljivog, progresivnog dizajna i kvalitetnog, ekskluzivnog enterijera.

Limuzina biznis klase ističe se svojim stilom

Limuzina biznis klase ističe se svojim stilom

Nova E-Klasa, takođe, predstavlja svjetsku premijeru mnogobrojnih tehnoloških inovacija. One omogućavaju, između ostalog, novi nivo udobne i bezbjedne vožnje, kao i nove mogućnosti pomoći vozaču. Vozilo je opremljeno kontrolnim, informativnim i zabavnim sistemima koji pružaju potpuno novo iskustvo. Za primjer je i potpuno novi dizel-motor, razvijen kako bi postigao nove standarde efikasnosti u ovoj oblasti, zajedno sa lakom konstrukcijom i optimalnim aerodinamičkim specifikacijama.

Za najprobirljivije: kvalitetni, ekskluzivni enterijer

Za najprobirljivije: kvalitetni, ekskluzivni enterijer

Sklop svih inovacija, uključujući Active Lane-change Assistant koji omogućava vozaču da sa lakoćom skrene u željenu traku, čini E-Klasu najinteligentnijom limuzinom biznis klase.

TEKST I FOTO: PR

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.