Objavljen program Play Media Day 03!

by | 28 Maja, 2018

Regionalni komunikacijski događaj Play Media Day 03 biće održan 8. juna u Muzeju savremene umjetnosti RS, kao i na platou ispred muzeja. Do samog događaja, koji donosi 15 predavanja stručnjaka iz svijeta, regiona i BiH, kao i tri zanimljiva panela, ostalo je nešto više od 10 dana!

Raspored svih predavanja i panela, možete pogledati OVDJE!

Preuzimanje akreditacija počinje 8. juna u 8 sati ujutro, dok prva predavanja počinju u 9.30 sati. Tri konferencijske sale – Uran, Merkur i Jupiter ponudiće prisutnim učesnicima mnoštvo tema, koje su trenutno najaktuelnije u oblasti kreativne industrije, marketinga i medija, te će i izbor sadržaja koje prisutni žele da isprate biti poprilično izazovan, imajući u vidu da se predavanja dešavaju istovremeno.

Mapa prostora PMD 03

Više od 30 svjetskih, regionalnih i domaćih predavača i panelista, obradiće teme kao što su digitalna transformacija PR agencije, kao i kreativnost u doba digitalizacije, uspješno kombinovanje kanala digitalnih marketing kampanja, kreiranje uspješnog Start Up-a, ali i uspjeh brenda na tržištu. Krizni PR na društvenim mrežama je sve češća pojava, a u okviru programa događaja ćemo saznati i kako se najlakše nositi sa nepredviđenim situacijama i kako ih riješiti.

Blockchain je tema koja će ove godine definitivno imati veliku pažnju javnosti, o čemu su organizatori razmišljali tokom kreiranja programa, te i ovom fenomenu dali adekvatan prostor. Radio će na Play Media Day 03 imati čak dvije teme – jednu koja prezentuje radijske mogućnosti izvan klasičnog studija, kao i da li je radio pobijedio Internet? Program će zastupiti i teme kao što su Gaming industrija, Stress Management, Freelanceri.

Play Media Day 03 predstavlja tri panel diskusije koje će, ističu organizatori, privući veliku pažnju posjetilaca! Panel “Game of Thrones – medijski fenomen” prisutnima će otkriti šta ovu seriju čini toliko privlačnom. Ovogodišnji događaj će činiti i još dva atraktivna panela.

Jedan od njih ugostiće uspješne influensere regiona, dok će drugi predstaviti uspješne žene na vodećim pozicijama u oblasti kreativne industrije!

Sastavni dio i ovogodišnjeg događaja će biti i opušteno druženje u pauzama između predavanja, što će biti prilika za nova umrežavanja posjetilaca, kao i rađanje novih ideja i projekata, koji će nastati nakon Play Media Day 03. DJ dvojac Vladimir Mačkić i DJ Sega će se pobrinuti da svi prisutni u pauzama uživaju u odličnoj muzici, kao uvertiru za večernje druženje i party!

Odlična zabava u Party zoni

“Neki kažu kraljevi MASHUP-a, mi kažemo SiZiP!”

Ovogodišnja Play Media Day Party zona biće smještena u K.S.E.T Garden, te donosi energičan nastup kraljeva MASHUP-a, beogradskog benda SiZiP! Petočlani bend čine beatboxer, vokalni bas, dvije gitare i dva vokala, kao i neodoljivi saksofon.

Ovaj perspektivan bend iz Beograda je već godinu i po dana nemilosrdan na Beogradskoj sceni, dok sve više nastupa i u regionu! Poznati su po svojim energičnim nastupima, najluđoj atmosferi kao i spoju naizgled nespojivih pjesama, koje će vas sigurno oduševiti. Zvonko Bogdan, Skrilex, Bad Copy, Arctic Monkeys, Dino Dvornik, Jason Derullo su samo zrno u moru njihovog repertoara. Mislite da pomenuti izvođači ne idu nikako zajedno? Ozbiljno ste se prevarili! O njihovom nastupu na Play Media Day 03 će se definitivno pričati! Ne zaboravite, druženje u Party Zoni počinje od 21 sat!

Događaj su ove godine podržali prijatelji i partneri: Grad Banjaluka i Muzej savremene umjetnosti RS, UniCredit Bank Banja Luka, M:tel, Elektrokrajina, Prointer, Huawei, Fondacija “Udružene žene”, Franck, Admiral, Sensation, Link Group, Teleklik, HBO Adria, Staropramen, Rooster, Manja, Avon, Travel Office, Smart Office. Uz događaj su i ove godine mnogobrojni prijatelji, ali i više od 30 medijskih partnera iz cijelog regiona.

Požurite i obezbijedite svoje kotizacije na vrijeme. Sve informacije o događaju, predavačima, programu, kao i mapu događaja potražite na: www.playmediaday.com

Jedinstven spoj edukacije i zabave na jednom mjestu! Komunikacija je beskonačna!

Tekst i foto: Promo

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.