OBN ispunjava obećano: Ekskluzivne serije, premijerno vikendom…

by | 26 Jula, 2018

Od ovoga vikenda OBN TV će svojim gledaocima ponuditi dvije nove izvanredne serije – britanski hitovi “Viktorija” i “Nestanak” najbolje su što ćete ovog ljeta gledati na domaćim TV kanalima.

Produkcija koja dolazi iz Velike Britanije posljednjih je godina procvjetala, pa tako nude svi više sjajnih hitova kada su serije u pitanju. OBN se odlučio ovoga ljeta vikendom gledaocima ponudi dvije takve serije, a njihove nagrade svjedoče o kvalitetu. Riječ je o projektima koji su nominirani za Zlatni globus, Emmy i BAFTA nagrade.

Kvalitetom na nivou filmske produkcije te ansamblom mahom nagrađivanih glumaca “Viktorija” na temelju stvarnih događaja i kraljičinih vlastitih iscrpnih dnevničkih zapisa oslikava živopisan portret njene transformacije od impulsivne osamnaestogodišnjakinje do ranih godina u ulozi supruge, majke i glave globalnog carstva.

Serija “Viktorija”

Bogata i nošena likovima, koji sežu od visokih krugova kraljevskog dvora do služinčadi, ovo je priča o strastvenim ljubavnim vezama, borbama za moć i neuzvraćenoj ljubavi, a u centru nje stoji kraljica – snažna, kompleksna i svojeglava žena koja nekako mora postati dugovječna ikona. U glavnoj je ulozi sjajna Jenna Coleman.

BBC-jeva krimi-drama “Nestanak”, čije je finale pratilo blizu sedam miliona gledalaca, priča nam priču o dječaku Oliveru, koji nestaje u Francuskoj tokom porodičnog odmora. Njegov nestanak postaje i ostaje prava misterija, i čini se da svi polako odustaju od toga. Svi, osim njegovog oca Tonyja, koji se ne želi pomiriti da njegovog sina nema i od samog početka kreće u opsesivnu potragu.

Serija “Nestanak”

Uzbudljivi triler, sniman u Parizu i Londonu, neizvjestan do samog kraja, koji prikazuje nevjerovatne međuljudske odnose, bol i patnju glavnih junaka, život na rubu ludila čovjeka koji je izgubio sve što je u životu volio, bez para u džepu i uz veliki osećaj krivice… ali i nadu koja ne umire – da sve ipak može biti drugačije. Serija koja je oduševila britansku naciju i pokupila odlične kritike kao i nominacije za dva Zlatna globusa, stiže na OBN.

Premijerno ekskluzivne serije možete gledati na OBN-u već od posljednjeg vikenda u julu, od 20 sati.

Nakon premijera pomenutih serija pogledajte i “Ulicu Jacka Trbosjeka” te “Fargo”.

Tekst i foto: OBN PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.