Oboji svoje ljeto uz BiH Color Festival u Brčkom!

by | 13 Jula, 2017

Drugi “BiH Color Festival powered by Becks” ove godine održava se 28. i 29. jula na poligonu bescarinske zone u Brčkom. Sve ljubitelje najboljeg mainstream i underground elektronskog zvuka na ovogodišnjem festivalu očekuje još bolji i još veći muzičko – scenski spektakl na dvije impresivne bine, kao i mnoštvo iznenađenja, te novih festivalskih sadržaja!

Očekuju vas fenomenalni nastupi veoma popularnih i kvalitetnih izvođača kao što su: Lea Dobričić, Matroda, Ilija Đoković, Zap Me Strobe, Wreckage, Timo G, Miloš Stankić i mnogi drugi.

Ovogodišnji promo video:

https://www.facebook.com/bihcolorfestival/videos/807442262743474/

Preko 30 eminentnih kvalitetnih muzičkih imena elektronske muzike će uz više od 1.000 kilograma najkvalitetnijih boja iz Indije, učiniti ovogodišnji festival nezaboravnim. Bogat muzički program i sjajna atmosfera festivala, garantuju i ove godine odličan provod svim posjetiocima koji dolaze iz raznih gradova BiH, kao i regiona.

Prošlogodišnji BiH Color Festival je privukao veliku pažnju javnosti, što dokazuje više od 3.500 posjetilaca, koji su uživali u muzičkom programu, čaroliji boja, koje su dodatno obogatile euforiju i stvorile uspomene koje se dugo pamte.

Festival je nastao po uzoru na poznati indijski Holi festival of Colors. Na svaki pun sat se bacaju boje, što dodatno upotpunjuje ugođaj i oduševljava sve posjetioce. To je jedini festival u BiH, koji okuplja veliki broj ljudi tokom dana.

I ove godine svi posjetioci festivala će imati priliku da uživaju u kampu koji se nalazi u neposrednoj blizini festivala. Uslovi u kampu su odlični, gdje uz odličnu atmosferu i 24-dnevno obezbjeđenje, posjetioci mogu da koriste mobilne tuševe, mobilne toalete, wi-fi, punjače za telefone i još mnogo sadržaja, koji će im učiniti boravak prijatnim i nezaboravnim.

Festivalski “Warm up party” počinje 28. jula, tačno u podne na lokaciji “Coffe Shop”, kao i pub “3 sobe”. Festival oba dana otvara svoje kapije u 16 sati, a završava u 2 poslije ponoći. Za posjetioce željne još plesa i zabave, organizatori su pripremili i “After party” svake večeri nakon festivala, na lokaciji Planinskog doma “Platani”.

Aktuelna cijena dvodnevne festivalske ulaznice iznosi 20 KM, dok dnevna festivalska ulaznica iznosi 12 KM. Veliki broj festivalskih ulaznica je prodat u pretprodaji, a ulaznice su i dalje dostupne putem web servisa www.kupikartu.ba, kao i na svim njihovim prodajnim mjestima.

Ovako je bilo prošle godine…

https://www.youtube.com/watch?v=lb9fT2Ijc8s

Sve informacije izanimljivosti o festivalu, kampu, izvođačima i dodatnim sadržajima, možete pronaći na zvaničnoj Facebook stranici: BIH Color Festival.

LJ&Z vam poklanja 2×2 festivalske ulaznice! U kometaru ispod ovog posta tagujte prijatelja/icu s kojim/om želite u provod.

Redakcija će slučajnim izborom odabrati nekoga od vas!

TEKST I FOTO: PROMO

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.