Opel Astra osmišljena za sve aspekte zabave

by | 4 Septembra, 2015

Prelijepi ambijent hotela Termag na Jahorini bio je idealno mjesto za predstavljanje nove Opel Astre koju osim sportskog dizajna karakterišu i poboljšane karakteristike na svim poljima. Opel Astra bit će prvi put predstavljena svijetu ove jeseni na Međunarodnom sajmu automobila u Frankfurtu (od 17. do 27. septembra).

AMP_4711

Nova generacija Astre temelji se na posve novoj laganoj arhitekturi vozila, pogonit će je samo motori najnovije generacije i ponudit će značajke koje su otprije poznate samo iz viših segmenata. Sportski dizajn čini da nova Astra izgleda „nabrijanije“ nego ikad prije. Ukratko, nova Astra spaja učinkovitost s elegancijom i svojim će inovacijama redefinirati segment kompaktne klase.

AMP_4672

Manja izvana, ali veća iznutra – Opelovi su inženjeri odgovorni za uspjeh na ovom području. Međuosovinski je razmak smanjen za 2 cm, ali je količina prostora u kabini povećana. U kombinaciji s novim sjedalima putnici na stražnjoj klupi mogu uživati u dodatnih 35 mm prostora za noge. Udaljenost između prednjih i stražnjih sjedala povećana je, čime je unaprjeđena udobnost prilikom putovanja i osjećaj prostranosti.

I motor nove Opel Astre podržava tu tvrdnju. Ispod poklopca motora svake nove Astre nalazi se član posve novog portfelja motora.Snage motora se kreću od 70 kW/95 KS do 147 kW/200 KS. Svi dizelski i benzinski motori zapremine do 1,6 litara imaju tri stvari zajedničke: spajaju najveću učinkovitost s izvrsnom responzivnošću i glatkoćom rada.

AMP_4758

Unutrašnjost nove Astre ponovno odražava Opelovu dizajnersku filozofiju kod koje umjetnička skulpturalnost susreće njemačku preciznost. Elegantni oblici spojeni su s funkcionalnom jednostavnošću i premium materijalima radi redefiniranja nove generacije interijera. Broj prekidača i kontrola smanjen je na apsolutni minimum, što promiče učinkovitost i jednostavnost korištenja – vrijednosti utkane u srž Astre.

KORISNO (POSEBNO ZA NJEŽNIJI SPOL)
Kontrola brzine s graničnikom osigurava da vozite uvijek zakonski dopuštenom brzinom. Napredna pomoć prilikom parkiranja povećava udobnost i može automatski parkirati vozilo pritiskom na gumb. Stražnja kamera aktivira se prilikom odabira stupnja prijenosa za vožnju unatrag. A upozorenje na objekt u mrtvom kutu prepoznaje prepreke u radijusu od 3 metra s obje strane i iza vozila koja sam vozač možda ne bi primijetio.

AMP_4951

Stoga posve nova Opel Astra nije samo sigurnija, udobnija, privlačnija i modernija nego ikad prije – ona je i lakša, agilnija, aerodinamičnija i učinkovitija u svakom smislu riječi. Ona je Opelova karta za budućnost.

AMP_5178

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.