Opustite se i uživajte: Wellness & Recovery Spot i Ljepota&Zdravlje poklanjaju vam...

Opustite se i uživajte: Wellness & Recovery Spot i Ljepota&Zdravlje poklanjaju vam opuštajuće tretmane!

SHARE

Wellness & Recovery Spot (Vistafon) je prava oaza opuštanja koju morate posjetiti! Osmišljena s ciljem uspostavljanja ravnoteže duha i tijela, nezaobilazna je tačka za sve one koji žele da se izbore sa svakodnevnim stresom i priušte sebi vrhunski spa ugođaj.

Finska sauna (prilagođena i većim grupama i timovima); tursko kupatilo takođe; hladne kupke (koriste se uz kombinaciju saune i turskog kupatila); soba za oporavak i soba za odmor – koristite samo jednu od ovih usluga ili kobinujte više njih, ali ne zaboravite ni ljekoviti i opšutajući dodir vrhunskih terapeuta koji će izmasirati vaše tijelo i sigurno ćete W&R Spot napustiti preporođeni.

S ovakvom, vrhunskom ponudo postaće ovo vaše omiljeno mjesto za odmor i opuštanje!

Wellness & Recovery spot jednom sedmično, do kraja decembra, nasretniju čitateljicu/čitatelja nagradiće poklon-kuponom (vrijedi za dvije osobe) za polusatnu masažu + korištenje finske saune ili turskog kupatila (u zavisnosti od vaše želje).

Pogledajte galeriju *klik na fotografiju za veću rezoluciju:

Kako do poklona?

Sve što treba je da lajkujete i uz neki prigodan komentar podijelite W&R Spot Facebook stranicu na vašem profilu, a mi ćemo naknadno (svakih sedam dana, počevši od danas) proglašavati pobjednika/cu koji će uživati u najboljoj relax zoni u Sarajevu.

Uživajte, zaslužili ste!

 

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar