Categories Kada, gdje, s kim…

Oriflame kozmetika – jubilarnih 20 godina u Bosni i Hercegovini!

Gala proslavom u Hotelu “Holiday” u Sarajevu Oriflame kozmetika je proslavila punih 20 godina uspješnog poslovanja u BiH. Za oko 130 prisutnih zvanica iz cijele BiH i regiona, najuspješnijih i najlojalnijih Oriflame Lidera, poslovnih saradnika, uposlenika i specijalnih gostiju, ovo je bila noć za pamćenje, ispunjena emocijama i ponosom, uz retrospektivu događaja koji su obilježili ovih uspješnih 20 godina zajedno.

Oriflame – 20 godina u BiH

U svečanoj atmosferi, nakon zanimljivog performansa SandArt, prisutnima su se obratili Country Manager za BiH Belma Smola, Generalni direktor za Srbiju i Zapadni Balkan Kosovka Tičić, te Regionalni direktor za Balkan, Grčku, Mađarsku, Rumuniju i Baltičke zemlje Karolina Georgieva, a posebna gošća bila je i brend ambasadorica za 2018. godinu, Amra Džeko koja se uz Marketing menadžera za Zapadni Balkan Marijanu Zonić osvrnula na brend poruku “Ljepota na moj način” i uspješnu ovogodišnju saradnju.

Oriflame – 20 godina u BiH
Oriflame – 20 godina u BiH
Oriflame – 20 godina u BiH

Događaju je prisustvovao i ambasador Kraljevine Švedske u Bosni i Hercegovini NJ.E. Anders Hagelberg. Goste je na proslavi posebno atraktivnim programom oduševila i poznata violočelistica Ana Rucner, a nakon oficijelnog dijela programa, gosti su se zabavljali do kasno u noć uz pjesmu i ples.

Oriflame – 20 godina u BiH
Oriflame – 20 godina u BiH

“Izuzetno smo sretni što smo zajedno s našim dragim saradnicima i Liderima proslavili uspjeh koji zajedno stvaramo već 20 godina. Danas smo posebnim plaketama nagradili one koji su s nama od samog osnivanja kompanije u Bosni i Hercegovini – koji su zajedno s nama sanjali o pokretanju vlastitog poslovanja i mijenjanju života nabolje prodajom Oriflame proizvoda u kojima i sami uživaju. Našu veliku Oriflame porodicu čine ljudi koji vole ono što rade – mnogo rade, ali rade zajedno, s duhom i strašću koji su nas održali sve ove godine i sigurni smo da će uz jake vrijednosti koje slijedimo i jasnu misiju naša budućnost bez sumnje biti jednako uspješna kao i ovih prvih 20 godina”, izjavila je Belma Smola, Country Manager za BiH.

Oriflame – 20 godina u BiH

Oriflame su 1967. godine osnovali braća Jonas i Robert af Jochnick i njihov prijatelj, a danas je jedna od vodećih kompanija direktne prodaje u svijetu koja nudi visokokvalitetne kozmetičke proizvode u preko 60 zemalja širom svijeta.

Oriflame – 20 godina u BiH

U Bosni i Hercegovini ovaj švedski brend, s kojim su mnogi uplovili u svijet make-upa još u ranim tinejdžerskim godinama, posluje od 1998. godine. Pored široke palete švedskih inovativnih proizvoda za ljepotu, Oriflame nudi i jedinstvenu poslovnu priliku. Odgovornost prema ljudima i prirodi prisutna je u svakom aspektu poslovanja kompanije. Oriflame podržava rad brojnih humanitarnih organizacija širom svijeta i suosnivač je Svjetske dječije fondacije.

Tekst i foto: PR

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *