Oriflame kozmetika proslavila 15. rođendan

by | 2 Decembra, 2013

Gala proslavom u Domu mladih u Sarajevu Oriflame kozmetika je proslavila punih 15 godina uspješnog poslovanja u Bosni i Hercegovini. Za 400 prisutnih zvanica iz cijele BiH, najuspješnijih i najlojalnijih Oriflame konsultanata, ovo je bila noć za pamćenje, ispunjena emocijama i ponosom.

oriflame 535

Nakon oficijelnog dijela tokom kojeg su lansirane brojne novosti te promovirani i nagrađeni najuspješniji konsultanti i lideri, uslijedila je fantastična zabava do kasno u noć.

Oriflame kozmetika dugogodišnji je partner SOS dječijih sela te je ovom prilikom Oriflame uručio donaciju u iznosu 12.000 KM kao podršku Programu jačanja porodica.

Oriflame je švedska kozmetička i wellness kompanija direktne kataloške prodaje prisutna u 60 zemalja širom svijeta. Pored široke palete švedskih inovativnih proizvoda za ljepotu, Oriflame nudi i jedinstvenu poslovnu priliku. Odgovornost prema ljudima i prirodi prisutna je u svakom aspektu poslovanja kompanije. Oriflame podržava rad brojnih humanitarnih organizacija širom svijeta i suosnivač je Svjetske dječije fondacije.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.