Otvoren prvi luksuzni ProNails Premium Salon u Sarajevu

by | 10 Marta, 2014

Užitak uslijed visokokvalitetne njege noktiju i ruku je nešto što svaka žena, pa i muškarac trebaju i zaslužuju.

DSC_9376

Brend ProNails je nastao u Belgiji, sa ciljem da postane najprepoznatljiviji brend u svijetu čije ime će postati sinonim za vrhunsku kvalitetu i stvarati vrhunske stiliste. Profesionalni salon, kao i ProNails Centar za edukaciju svoja vrata u Sarajevu otvorio je 8 marta, simbolično na Dan Žena svim zainteresovanim klijentima i polaznicima željnim kreativne obuke i priznate diplome.

Brand manager ProNails za BiH, Lana Softić-Filipović nakon svečanog otvorenja izjavila je kako ProNails posljednjih 20 godina inovativna snaga u branši za nokte i jedna je od prvih kompanija koja je upoznala evropsko tržište sa UV gelovima. Brend je dizajniran tako da kombinuje kvalitet sa ljepotom i postavlja nove standarde i trendove u svijetu. U okviru velike ponude, brend proizvodi materijale i alate za manikir, nadogradnju, ukrašavanje noktiju, kao i proizvode za njegu ruku i stopala. Novonastali proizvodi također imaju i odabranu kolekciju za muškarce koji nisu izostavljeni iz svijeta ljepote.

DSC_9357

U Bosni i Hercegovini ProNails brend postoji od 2006. godine sa sjedištem u Sarajevu i poslovnom jedinicom u Banja Luci. Zanimljivost je da će svi zainteresirani vlasnici salona također moći preurediti svoj salon u ProNails Premium Salone, u okviru partnerstva koji će biti moguć na teritoriji cijele BiH.

Primarni cilj je stvoriti razliku na tržištu bh proizvoda za njegu ruku, noktiju i stopala sa visokom razinom kvalitete, profesionalizma i brigom o klijentima.

DSC_9364

Više informacija na službenoj web stranici kompanije www.pronails.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.